Filter
PhD
Sydafrika Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför PhD-program i Kristendomsstudier i Sydafrika 2019/2020

Den mest populära doktorsexamen är filosofie doktor eller doktorsexamen Doktorer och andra doktorsexamina studie förbereder doktoranden för att lansera nya planer som lägger till den gemensamma kunskapsbas fältet. Kandidater för och innehavare av doktorer söker ofta yrken som professorer och forskare, men många går också på att olika roller i de välgörande, offentliga och privata sektorn.

Studenter som vill lära sig mer om området kristendomens kanske vill ta klasser i kristna studier. Program kan bidra till att öka kunskapen inom världsreligionerna, tjänsteresor, teologi och departement.

Sydafrika, officiellt Republiken Sydafrika är ett land beläget i den södra spetsen av Afrika. Det är indelat i nio provinser. Sydafrika är inte bara en hoppa ut punkt, är det i sig en fantastisk destination rik på kultur, fauna och flora och historia.

De mest populära doktorsprogrammen i Kristendomsstudier i Sydafrika 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Kristendomsstudier, Sydafrika

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
University of Johannesburg

Programmet DLitt et Phil (Biblical Studies) är ett forskningsprogram som består av övervägande teoretiskt arbete och kräver normalt inte arbetsbaserat lärande eller yrkes ... [+]

Programmet DLitt et Phil (Biblical Studies) är ett forskningsprogram som består av övervägande teoretiskt arbete och kräver normalt inte arbetsbaserat lärande eller yrkesutbildning. Doktorandprogrammet är i sin natur en avancerad specialisering i antingen OT eller NT (eller båda) och bygger på den specialiseringsnivå som redan nås på masternivå.

Programmet är en avhandling om ett tema från Gamla eller Nya testamentet eller båda.

Förkunskapskrav

En magisterexamen i bibliska studier eller motsvarande examen är en förutsättning, liksom de allmänna behörighetskraven för universitetet för doktorandprogrammet. Grekisk eller hebreisk upp till andraårsnivå kan behövas beroende på studier och forskning.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska