Jämför 9 PhD-program i Kostvetenskap
De flesta utbildningsområdena kulminerar i en doktorand som högsta nivå av akademisk prestation. Efter avslutad doktorand är utexaminerade bland de mest kunniga och erfarna yrkesverksamma i världen. Innan de kan anmäla sig måste de dock slutföra flera program på lägre nivå.
Vad är en doktorsexamen i livsmedelsvetenskap? Detta ämnesområde innehåller element från flera andra discipliner, inklusive kemi, biologi, kemiteknik, biokemi och mikrobiologi. Det finns också flera specialiseringar inom matvetenskap som du kan välja bland, såsom matförpackning och konservering, matteknik och matkemi. Studenter inom detta område lär sig om att skapa nya typer av mat, hantera eller förbättra nuvarande typer av mat och hur man gör mat hälsosammare.
Ett av de mest betydelsefulla sätten för eleverna i en doktorsavdelning är deras utveckling av speciella färdigheter. Dessa färdigheter öppnar alla möjliga karriärmöjligheter och högre lönepotential. Matvetenskapsstudenter utvecklar utmärkta forskningsförmåga, förståelse för kemi och kritisk tänkande och utvärderingsförmåga.
Kostnaden för inskrivning i en doktorsexamen i Food Science-programmet varierar beroende på ett antal aspekter. Dessa kan inkludera allt från skolan och programmet du valde till landet du studerar i. Det är klokt att grundligt undersöka dessa faktorer innan du registrerar dig.
Eftersom mat är en vital nödvändighet för samhället finns det olika karriärmöjligheter för dem som studerar matvetenskap. Positioner finns i många olika fält, alla med egna mål. De flesta studenter väljer att bli matvetenskapsmän, kemister eller biologer för att undersöka och utveckla olika aspekter av livsmedelsproduktion och dess påverkan på människokroppen.
Det bästa sättet att börja nästa steg i din utbildning är att hitta rätt program. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.
9 Resultat i Kostvetenskap Filter
Internationell doktorsexamen i matteknik och bioteknik
Free University of Bozen-Bolzano
Syftet med denna internationella doktorand Programmet är att träna en ny generation globalt kända forskare för att tillämpa metoder för teknik och bioteknik för livsmedelsförä ...
PhD Food Safety and Biotechnology
Queen's University Belfast
Detta program fokuserar på tillämpade aspekter av avancerad och framväxande analytisk teknik för att ta itu med aktuella problem inom livsmedelssäkerhet, näring och matförsörj ...
Ph.D. inom livsmedelshygien och processteknik
VFU University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno
Doktorandprogrammet Food Hygiene and Processing Technology är ett akademiskt inriktat studieprogram som motsvarar det nuvarande läget och nivån för vetenskapen och behoven i E ...
PhD i kemi och teknik av livsmedel
Brno University of Technology
Syftet med studien är att nå balansen mellan teoretiska och experimentella färdigheter och tillämpningen av de allmänna förfarandena inom kemi och livsmedelsteknik.
Doctor of Philosophy (Ph.D.) i livsmedelsvetenskap
UAEU United Arab Emirates University
Ph.D. koncentration ”Matvetenskap” syftar till att ge studenterna möjlighet att få avancerad kunskap relaterad till livsmedelskvalitet och säkerhet, livsmedelskemi och -analys ...
Ph.D. inom matvetenskap
University of Parma
Ph.D. inom matvetenskap
Doktorsexamen i livsmedelsvetenskap
Universidad de Sonora
Allmän mål: Att erbjuda ett ramverk av specialiserad akademisk utbildning till kandidater från biologiska vetenskaper, kemiska biologer, kemiteknik, agronomer och relaterad ka ...
Doktor i filosofi (Ph.D) i livsmedelsvetenskap
Selinus University of Science and Literature
Forskning inom detta område inom livsmedelsvetenskap bör ge uppgifter om hur man kan erbjuda världens befolkning säker, näringsrik, aptitretande och prisvärd mat. För att uppn ...
Dalian Polytechnic University
Två rekommendationsbrev från professorer Passerar DPU Admission Examination DPU Förstklassig stipendium: 3,000RMB / år DPU andra klassens stipendium: 2,000RMB / år DPU tredje ...