Filter
PhD
Tjeckien Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se PhD-program i Kostvetenskap på deltid i Tjeckien 2019/2020

Man måste åstadkomma två saker när tjäna en doktorsexamen. Först måste man förstå ett visst ämne grundligt. Andra måste man mycket i kunskap om detta ämne.

I program Food Science elever lär sig de vetenskapliga principerna bakom livsmedelsförädling, lagring, förpackning och distribution. De studerar människans näring, livsmedelskemi, mikrobiologi, samt människors hälsa och säkerhet.

Tjeckien ligger i hjärtat av Europa är en granne till Slovakien, Österrike, Tyskland och Polen. Tjeckiska universitet erbjuder mångåriga rykte och intressanta inriktningar.

Kontakta skolor direkt Bästa doktorsprogrammen i Kostvetenskap på deltid i Tjeckien 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

1 Resultat i Kostvetenskap, Tjeckien

Brno University of Technology

Syftet med studien är att nå balansen mellan teoretiska och experimentella färdigheter och tillämpningen av de allmänna förfarandena inom kemi och livsmedelsteknik. ... [+]

Kemi och teknik för livsmedel

Förkortning: DKAP_CHTP

Nivå på kursenhet: Doktorand

Fakulteten: Kemiska fakulteten

Akademiskt år: 2019/2020

En titel tilldelad: Ph.D.

Kvalificering utdelas: Ph.D. inom fältet "Kemi och teknik för livsmedel"

Kvalificeringsnivå: Doktorand (3: e cykeln)

Särskilda behörighetskrav:

Kandidatexamen i kemiteknik, matkemi eller andra kemiska specialiseringar som tjänas vid universitetets fakulteter, ICT Prag eller jordbruksuniversitet.

Viktiga lärandemål:

Ph.D. studier och studierelaterad forskning är inriktade på förvärv och utveckling av teoretisk kunskap och experimentella färdigheter inom matkemi och tekniska processer för matproduktion, tillämpad analytisk och fysisk kemi, mikrobiologi, biokemi och molekylärbioteknik. Studien är utformad i linje med utvecklingen av livsmedelsvetenskap och matsteknik och andra grundläggande och tillämpade specialiseringar.... [-]

Tjeckien Brno
September 2020
Engelska
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska