close

Filter

Visa resultat

Jämför PhD-program i Kostvetenskap i Spanien 2021

Tjänar en doktorsexamen kräver utökad studie och intensiv mental ansträngning. En doktorsexamen är en akademisk studie där man koncentrerar för fyra till sex år efter att ha fått din magisterexamen, och som leder, om det antas, till en doktorsexamen, den högsta akademiska examen.I program Food Science elever lär sig de vetenskapliga principerna bakom livsmedelsförädling, lagring, för… Läs mer

Tjänar en doktorsexamen kräver utökad studie och intensiv mental ansträngning. En doktorsexamen är en akademisk studie där man koncentrerar för fyra till sex år efter att ha fått din magisterexamen, och som leder, om det antas, till en doktorsexamen, den högsta akademiska examen.

I program Food Science elever lär sig de vetenskapliga principerna bakom livsmedelsförädling, lagring, förpackning och distribution. De studerar människans näring, livsmedelskemi, mikrobiologi, samt människors hälsa och säkerhet.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

De mest populära doktorsprogrammen i Kostvetenskap i Spanien 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Spanien

Globaliseringen av ekonomin och livsmedelsmarknaden gör teknik och livsmedelssäkerhet till en fråga av allmänt intresse som påverkas av många faktorer. Ett effektivt skydd av ... +

Globaliseringen av ekonomin och livsmedelsmarknaden gör teknik och livsmedelssäkerhet till en fråga av allmänt intresse som påverkas av många faktorer. Ett effektivt skydd av rätten till livsmedelssäkerhet kräver ett omfattande tillvägagångssätt som tar hänsyn till de risker som är förknippade med mat från jord till bord och som tar hänsyn till alla möjliga perspektiv. Dessutom tar det på ett mycket särskilt sätt hänsyn till den växande betydelsen av näringsrisker, med tanke på den oroande förekomsten av fetma idag och främst hos barn och ungdomar. -
PhD
Heltid
3 år
Spansk
Okt 2021
10 Sep 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här