$close

Filter

Visa resultat

Hitta PhD-program i Kostvetenskap 2022 i Sonora i Mexiko

Tjänar en doktorsexamen kräver utökad studie och intensiv mental ansträngning. En doktorsexamen är en akademisk studie där man koncentrerar för fyra till sex år efter att ha fått din magisterexamen, och som leder, om det antas, till en doktorsexamen, den högsta akademiska examen. Livsmedelsvetenskap är en gren av tillämpad vetenskap som koncentrerar sig på den fysiska sammansättninge… Läs mer

Tjänar en doktorsexamen kräver utökad studie och intensiv mental ansträngning. En doktorsexamen är en akademisk studie där man koncentrerar för fyra till sex år efter att ha fått din magisterexamen, och som leder, om det antas, till en doktorsexamen, den högsta akademiska examen.

Livsmedelsvetenskap är en gren av tillämpad vetenskap som koncentrerar sig på den fysiska sammansättningen av mat och biologiska utveckling som måste äga rum för att livsmedel ska produceras. Studera livsmedelsvetenskap kan bidra till utvecklingen av livsmedelsindustrin samt säkra livsmedel förpackning och distribution.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

Be om information Doktorsprogram i Kostvetenskap i Sonora i Mexiko 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Mexiko
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Universidad de Sonora
Hermosillo, Mexiko

Allmän mål: Att erbjuda ett ramverk av specialiserad akademisk utbildning till kandidater från biologiska vetenskaper, kemiska biologer, kemiteknik, agronomer och relaterad ka ... +

Allmän mål: Att erbjuda ett ramverk av specialiserad akademisk utbildning till kandidater från biologiska vetenskaper, kemiska biologer, kemiteknik, agronomer och relaterad karriär, som bildar mänskliga resurser på utmärkt nivå, med en solid förberedelse inom olika vetenskapsområden som kan genomföra original och oberoende forskning som representerar betydande framsteg inom matvetenskap och teknik, med större tonvikt på områdena korn och vattenbruksprodukter. Ge dem också en djupgående och övergripande överblick så att de kan identifiera relevanta problem i sina arbetsområden och skapa relevant kunskap. -
PhD
Heltid
4 år
Spansk
Campusstudier