$close

Filter

Visa resultat

Se PhD-program i Kostvetenskap på deltid i Mellanöstern 2021/2022

En filosofie doktorsexamen, är kort Ph.D en avancerad akademisk examen tjänat på olika områden, vilket innebär stora intressen och prestationer inom forskningen. Livsmedelsvetenskap ger viktig kunskap om näringsresurser genom att tillämpa vetenskapliga principer för att skapa, utveckla och underhåll av matkällor. Individer som studerar livsmedelsvetenskap kan välja att arbeta som livsme… Läs mer

En filosofie doktorsexamen, är kort Ph.D en avancerad akademisk examen tjänat på olika områden, vilket innebär stora intressen och prestationer inom forskningen.

Livsmedelsvetenskap ger viktig kunskap om näringsresurser genom att tillämpa vetenskapliga principer för att skapa, utveckla och underhåll av matkällor. Individer som studerar livsmedelsvetenskap kan välja att arbeta som livsmedelsproduktutvecklare, kvalitetskontroll specialister, eller som säljare för livsmedel och livsmedels teknikföretag.

Mellanöstern är födelseplatsen för flera nuvarande stora religioner och inflytelserika imperier från årtusenden förflutna. Forskare och akademiker får nytta av att doppa sig i dessa kulturer och få en djupare förståelse för en av världens mest levande regioner.

Kontakta skolor direkt Bästa PhD-program i Kostvetenskap på deltid i Mellanöstern 2021/2022

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Förenade arabemiraten

Ph.D. koncentration ”Matvetenskap” syftar till att ge studenterna möjlighet att få avancerad kunskap relaterad till livsmedelskvalitet och säkerhet, livsmedelskemi och -analys ... +

Ph.D. koncentration ”Matvetenskap” syftar till att ge studenterna möjlighet att få avancerad kunskap relaterad till livsmedelskvalitet och säkerhet, livsmedelskemi och -analys, livsmedelsbearbetning och teknik samt innovativa och funktionella livsmedel. Koncentrationen är utformad för att stärka och förbättra studentens kunskap om vetenskapliga principer och processer som används för att producera säkra och högkvalitativa livsmedel. -
PhD
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Aug 2022
31 Dec 2021
Campusstudier