PHDSTUDIES

Jämför PhD-program i Kostvetenskap i Italien 2021

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne.

Livsmedelsvetenskap är ett ämnesområde som fokuserar på den biologiska sammansättningen av livsmedel samt de kemiska processerna som krävs för att skapa livsmedel. Genom att lära om livsmedelsvetenskap, kan individer vara beredda att skapa säkra och nyttiga livsmedel som kan levereras på ett säkert sätt över hela världen.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

De mest populära doktorsprogrammen i Kostvetenskap i Italien 2021

3 Resultat i Kostvetenskap, Italien Filter

Ph.D. inom matvetenskap

University of Parma
PhD
Okt 2021
<
Heltid
Italienska
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Ph.D. inom matvetenskap

Läs mer

Doktor i filosofi (Ph.D) i livsmedelsvetenskap

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Italienska
Internet

Forskning inom detta område inom livsmedelsvetenskap bör ge uppgifter om hur man kan erbjuda världens befolkning säker, näringsrik, aptitretande och prisvärd mat. För att uppn ...

Läs mer

Internationell doktorsexamen i matteknik och bioteknik

Free University of Bozen-Bolzano
PhD
Okt 2021
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Syftet med denna internationella doktorand Programmet är att träna en ny generation globalt kända forskare för att tillämpa metoder för teknik och bioteknik för livsmedelsförä ...

Läs mer