PHDSTUDIES

Hitta PhD-program i Kostvetenskap 2021 i Parma i Italien

En PhD kan variera beroende på på vilket universitet och i vilket land man tar den. De flesta som tar en PhD gör det för att de är intresserade av att bidra till den akademiska världen och är genuint intresserade av sitt ämnesområde.   

Food Science program erbjuder en indersciplinary metod för studier av livsmedel och är inriktad på att ständigt förbättra kvaliteten på livsmedelsförsörjningen. Mat vetenskap och ämnen teknik inkluderar: animaliska livsmedel, vegetabiliska livsmedel, livsmedelsförädling och kvalitetsstyrning, mat analys, livsmedelsförpackningar, mat produktutveckling.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

Osten staden i Italien - Parma är känt för sin arkitektur och rika kulturarv. Det har några av de äldsta universiteten i Italien som University of Parma. Därför måste den som är intresserad av att få en bra utbildning i en traditionell plats bor i Parma.

Be om information Doktorsprogram i Kostvetenskap i Parma i Italien 2021

1 Resultat i Kostvetenskap, Parma Filter

Ph.D. inom matvetenskap

University of Parma
PhD
Okt 2021
<
Heltid
Italienska
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Ph.D. inom matvetenskap

Läs mer