close

Filter

Visa resultat

Jämför PhD-program i Kostvetenskap i Italien 2021

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne. Livsmedelsvetenskap är ett ämnesområde som fokuserar på den biologiska sammansättningen av livsmedel samt de kemiska processerna som krävs för att skapa livsmedel. Genom att lär… Läs mer

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne.

Livsmedelsvetenskap är ett ämnesområde som fokuserar på den biologiska sammansättningen av livsmedel samt de kemiska processerna som krävs för att skapa livsmedel. Genom att lära om livsmedelsvetenskap, kan individer vara beredda att skapa säkra och nyttiga livsmedel som kan levereras på ett säkert sätt över hela världen.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

De mest populära doktorsprogrammen i Kostvetenskap i Italien 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University of Parma
Parma , Italien

Ph.D. inom matvetenskap

Ph.D. inom matvetenskap -
PhD
Heltid
Italienska, Engelska
Okt 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Selinus University of Science and Literature
london , Storbritannien +1 Mer

Forskning inom detta område inom livsmedelsvetenskap bör ge uppgifter om hur man kan erbjuda världens befolkning säker, näringsrik, aptitretande och prisvärd mat. För att uppn ... +

Forskning inom detta område inom livsmedelsvetenskap bör ge uppgifter om hur man kan erbjuda världens befolkning säker, näringsrik, aptitretande och prisvärd mat. För att uppnå detta mål krävs en djupgående studie av frågorna om bearbetning, förpackning, distribution och utvärdering av livsmedel. -
PhD
Heltid
Deltid
Engelska, Italienska
Internet
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano , Italien

Syftet med denna internationella doktorand Programmet är att träna en ny generation globalt kända forskare för att tillämpa metoder för teknik och bioteknik för livsmedelsförä ... +

Syftet med denna internationella doktorand Programmet är att träna en ny generation globalt kända forskare för att tillämpa metoder för teknik och bioteknik för livsmedelsförädling genom att ge dem möjligheter att överföra och utbyta kunskap med nationella och internationella forskningscentra och industrier. -
PhD
Heltid
3 år
Engelska
Okt 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här