close

Filter

Visa resultat

Hitta PhD-program i Kostvetenskap 2021 i Al Ain i Förenade Arabemiraten

Man måste åstadkomma två saker när tjäna en doktorsexamen. Först måste man förstå ett visst ämne grundligt. Andra måste man mycket i kunskap om detta ämne. Livsmedelsvetenskap är en gren av tillämpad vetenskap som koncentrerar sig på den fysiska sammansättningen av mat och biologiska utveckling som måste äga rum för att livsmedel ska produceras. Studera livsmedelsvetenskap kan b… Läs mer

Man måste åstadkomma två saker när tjäna en doktorsexamen. Först måste man förstå ett visst ämne grundligt. Andra måste man mycket i kunskap om detta ämne.

Livsmedelsvetenskap är en gren av tillämpad vetenskap som koncentrerar sig på den fysiska sammansättningen av mat och biologiska utveckling som måste äga rum för att livsmedel ska produceras. Studera livsmedelsvetenskap kan bidra till utvecklingen av livsmedelsindustrin samt säkra livsmedel förpackning och distribution.

Förenade Arabemiraten är en federation av sju emirat på den östra sidan av den arabiska halvön, vid infarten till Persiska viken. Mycket av arbetskraften i UAE är utländska utlandsstationerade - därav landet 's befolkning makeup är så skiftande, med emiratiska medborgare är en minoritet i sitt eget land.

Al Ain är en stad som ligger i Förenade Arabemiraten, där det är rankad som den fjärde största. Det är känt för sitt gröna landskap som har förtjänat det namnet "Garden City." Den är värd den viktigaste federala universitetet tillsammans med en handfull andra institut.

Be om information Doktorsprogram i Kostvetenskap i Al Ain i Förenade Arabemiraten 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Förenade arabemiraten

Ph.D. koncentration ”Matvetenskap” syftar till att ge studenterna möjlighet att få avancerad kunskap relaterad till livsmedelskvalitet och säkerhet, livsmedelskemi och -analys ... +

Ph.D. koncentration ”Matvetenskap” syftar till att ge studenterna möjlighet att få avancerad kunskap relaterad till livsmedelskvalitet och säkerhet, livsmedelskemi och -analys, livsmedelsbearbetning och teknik samt innovativa och funktionella livsmedel. Koncentrationen är utformad för att stärka och förbättra studentens kunskap om vetenskapliga principer och processer som används för att producera säkra och högkvalitativa livsmedel. -
PhD
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Aug 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här