PHDSTUDIES.SE

Se PhD-program i Kostvetenskap på deltid Europa 2019/2020

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

Livsmedelsvetenskap fokuserar på studier av mat, med tonvikt på att skapa tillförlitliga, hållbara och säkra matkällor. Förstå livsmedelsvetenskap kan leda till viktiga upptäckter inom livsmedelsteknik samt produktion och underhåll av en hälsosam livsmedelsförsörjning.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Kontakta skolor direkt Bästa PhD-program i Kostvetenskap på deltid Europa 2019/2020

2 Resultat i Kostvetenskap, Europa Filter

PhD i kemi och teknik av livsmedel

Brno University of Technology
Campusstudier Heltid Deltid 4 år September 2020 Tjeckien Brno + 1 fler

Syftet med studien är att nå balansen mellan teoretiska och experimentella färdigheter och tillämpningen av de allmänna förfarandena inom kemi och livsmedelsteknik.

PhD Food Safety and Biotechnology

Queen's University Belfast
Campusstudier Heltid Deltid Kontakt Skolan Storbritannien Belfast

Detta program fokuserar på tillämpade aspekter av avancerad och framväxande analytisk teknik för att ta itu med aktuella problem inom livsmedelssäkerhet, näring och matförsörjning.