PHDSTUDIES

Se PhD-program i Kostvetenskap på deltid i Europa 2020

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

Livsmedelsvetenskap fokuserar på studier av mat, med tonvikt på att skapa tillförlitliga, hållbara och säkra matkällor. Förstå livsmedelsvetenskap kan leda till viktiga upptäckter inom livsmedelsteknik samt produktion och underhåll av en hälsosam livsmedelsförsörjning.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Kontakta skolor direkt Bästa PhD-program i Kostvetenskap på deltid i Europa 2020

4 Resultat i Kostvetenskap, Europa Filter

Internationell doktorsexamen i matteknik och bioteknik

Free University of Bozen-Bolzano
PhD
Okt 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Syftet med denna internationella doktorand Programmet är att träna en ny generation globalt kända forskare för att tillämpa metoder för teknik och bioteknik för livsmedelsförä ...

Läs mer

PhD i kemi och teknik av livsmedel

Brno University of Technology
PhD
Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
4 år
30 Apr. 2020
Engelska
Campusstudier

Syftet med studien är att nå balansen mellan teoretiska och experimentella färdigheter och tillämpningen av de allmänna förfarandena inom kemi och livsmedelsteknik.

Läs mer

Ph.D. inom matvetenskap

University of Parma
PhD
Okt 2020
<
Heltid
Italienska
Engelska
Campusstudier

Ph.D. inom matvetenskap

Läs mer

PhD Food Safety and Biotechnology

Queen's University Belfast
PhD
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Detta program fokuserar på tillämpade aspekter av avancerad och framväxande analytisk teknik för att ta itu med aktuella problem inom livsmedelssäkerhet, näring och matförsörj ...

Läs mer