Filter
PhD
Europa Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se PhD-program i Kostvetenskap på deltid Europa 2019/2020

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

Livsmedelsvetenskap fokuserar på studier av mat, med tonvikt på att skapa tillförlitliga, hållbara och säkra matkällor. Förstå livsmedelsvetenskap kan leda till viktiga upptäckter inom livsmedelsteknik samt produktion och underhåll av en hälsosam livsmedelsförsörjning.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Kontakta skolor direkt Bästa PhD-program i Kostvetenskap på deltid Europa 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Kostvetenskap, Europa

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Brno University of Technology

Syftet med studien är att nå balansen mellan teoretiska och experimentella färdigheter och tillämpningen av de allmänna förfarandena inom kemi och livsmedelsteknik. ... [+]

Kemi och teknik för livsmedel

Förkortning: DKAP_CHTP

Nivå på kursenhet: Doktorand

Fakulteten: Kemiska fakulteten

Akademiskt år: 2019/2020

En titel tilldelad: Ph.D.

Kvalificering utdelas: Ph.D. inom fältet "Kemi och teknik för livsmedel"

Kvalificeringsnivå: Doktorand (3: e cykeln)

Särskilda behörighetskrav:

Kandidatexamen i kemiteknik, matkemi eller andra kemiska specialiseringar som tjänas vid universitetets fakulteter, ICT Prag eller jordbruksuniversitet.

Viktiga lärandemål:

Ph.D. studier och studierelaterad forskning är inriktade på förvärv och utveckling av teoretisk kunskap och experimentella färdigheter inom matkemi och tekniska processer för matproduktion, tillämpad analytisk och fysisk kemi, mikrobiologi, biokemi och molekylärbioteknik. Studien är utformad i linje med utvecklingen av livsmedelsvetenskap och matsteknik och andra grundläggande och tillämpade specialiseringar.... [-]

Tjeckien Brno
September 2020
Engelska
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Queen's University Belfast

Detta program fokuserar på tillämpade aspekter av avancerad och framväxande analytisk teknik för att ta itu med aktuella problem inom livsmedelssäkerhet, näring och matfö ... [+]

PhD Food Safety and Biotechnology

Forskningsstrategier

Detta program fokuserar på tillämpade aspekter av avancerad och framväxande analytisk teknik för att ta itu med aktuella problem inom livsmedelssäkerhet, näring och matförsörjning. Den täcker hela livsmedelskedjan från gård till gaffel och lägger stor vikt vid länken mellan förbättrad livsmedelssäkerhet och näring och förbättrad folkhälsa.

Forskningsstyrkor

Avancerade och framväxande tekniska och analytiska plattformar (biosensorer, isotop och serier)Djurmat och fodersäkerhetDjurhälsa och sjukdomsdiagnostikGlobal livsmedelssäkerhetMat och näring metabolomicsMat och näringskvalitetsmätningarMatkemiMetod för livsmedelssäkerhetsdetekteringMatspårbarhet och äkthetImmunodiagnostik för matföroreningar och toxindetektionNaturliga föreningar och deras hälsoprogramNya och funktionella livsmedelTerapeutiska biomolekylerINGÅNGSKRAV... [-]
Storbritannien Belfast
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska