PHDSTUDIES.SE

Se PhD-program i Kostvetenskap på deltid 2019/2020

Doktorsexamen är en doktorsexamen, specifikt kallas en "doktor i filosofi " examen. Detta är missvisande eftersom doktorsexamen inte nödvändigtvis filosofer (om de inte förtjänat sin examen i filosofi!). Som sagt, PhD mottagarna har möjlighet att engagera sig i tankeexperiment, resonera om problemen, och lösa problem i sofistikerade sätt.

Livsmedelsvetenskap ger viktig kunskap om näringsresurser genom att tillämpa vetenskapliga principer för att skapa, utveckla och underhåll av matkällor. Individer som studerar livsmedelsvetenskap kan välja att arbeta som livsmedelsproduktutvecklare, kvalitetskontroll specialister, eller som säljare för livsmedel och livsmedels teknikföretag.

Be om information Doktorsprogram i Kostvetenskap på deltid 2019/2020

3 Resultat i Kostvetenskap Filter

PhD i kemi och teknik av livsmedel

Brno University of Technology
Campusstudier Heltid Deltid 4 år September 2020 Tjeckien Brno + 1 fler

Syftet med studien är att nå balansen mellan teoretiska och experimentella färdigheter och tillämpningen av de allmänna förfarandena inom kemi och livsmedelsteknik.

Doktorsexamen i livsmedelsvetenskap

UAEU United Arab Emirates University
Campusstudier Heltid Deltid 4 år Augusti 2020 Förenade arabemiraten Al Ain + 1 fler

Ph.D. koncentration ”Matvetenskap” syftar till att ge studenterna möjlighet att få avancerad kunskap relaterad till livsmedelskvalitet och säkerhet, livsmedelskemi och -analys, livsmedelsbearbetning och teknik samt innovativa och funktionella livsmedel. Koncentrationen är utformad för att stärka och förbättra studentens kunskap om vetenskapliga principer och processer som används för att producera säkra och högkvalitativa livsmedel.

PhD Food Safety and Biotechnology

Queen's University Belfast
Campusstudier Heltid Deltid Kontakt Skolan Storbritannien Belfast

Detta program fokuserar på tillämpade aspekter av avancerad och framväxande analytisk teknik för att ta itu med aktuella problem inom livsmedelssäkerhet, näring och matförsörjning.