Filter
PhD
Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se PhD-program i Kostvetenskap på deltid 2019/2020

Doktorsexamen är en doktorsexamen, specifikt kallas en "doktor i filosofi " examen. Detta är missvisande eftersom doktorsexamen inte nödvändigtvis filosofer (om de inte förtjänat sin examen i filosofi!). Som sagt, PhD mottagarna har möjlighet att engagera sig i tankeexperiment, resonera om problemen, och lösa problem i sofistikerade sätt.

Livsmedelsvetenskap ger viktig kunskap om näringsresurser genom att tillämpa vetenskapliga principer för att skapa, utveckla och underhåll av matkällor. Individer som studerar livsmedelsvetenskap kan välja att arbeta som livsmedelsproduktutvecklare, kvalitetskontroll specialister, eller som säljare för livsmedel och livsmedels teknikföretag.

Be om information Doktorsprogram i Kostvetenskap på deltid 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

3 Resultat i Kostvetenskap

Brno University of Technology

Syftet med studien är att nå balansen mellan teoretiska och experimentella färdigheter och tillämpningen av de allmänna förfarandena inom kemi och livsmedelsteknik. ... [+]

Kemi och teknik för livsmedel

Förkortning: DKAP_CHTP

Nivå på kursenhet: Doktorand

Fakulteten: Kemiska fakulteten

Akademiskt år: 2019/2020

En titel tilldelad: Ph.D.

Kvalificering utdelas: Ph.D. inom fältet "Kemi och teknik för livsmedel"

Kvalificeringsnivå: Doktorand (3: e cykeln)

Särskilda behörighetskrav:

Kandidatexamen i kemiteknik, matkemi eller andra kemiska specialiseringar som tjänas vid universitetets fakulteter, ICT Prag eller jordbruksuniversitet.

Viktiga lärandemål:

Ph.D. studier och studierelaterad forskning är inriktade på förvärv och utveckling av teoretisk kunskap och experimentella färdigheter inom matkemi och tekniska processer för matproduktion, tillämpad analytisk och fysisk kemi, mikrobiologi, biokemi och molekylärbioteknik. Studien är utformad i linje med utvecklingen av livsmedelsvetenskap och matsteknik och andra grundläggande och tillämpade specialiseringar.... [-]

Tjeckien Brno
September 2019
Engelska
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

Ph.D. koncentration ”Matvetenskap” syftar till att ge studenterna möjlighet att få avancerad kunskap relaterad till livsmedelskvalitet och säkerhet, livsmedelskemi och -a ... [+]

Doctor of Philosophy (Ph.D.) Koncentration: Matvetenskap

Ph.D. koncentration ”Matvetenskap” syftar till att ge studenterna möjlighet att få avancerad kunskap relaterad till livsmedelskvalitet och säkerhet, livsmedelskemi och -analys, livsmedelsbearbetning och teknik samt innovativa och funktionella livsmedel. Koncentrationen är utformad för att stärka och förbättra studentens kunskap om vetenskapliga principer och processer som används för att producera säkra och högkvalitativa livsmedel. Dessutom ger koncentrationen en vetenskaplig baserad professionell utbildning som omfattar teori, praktisk forskning och tillämpning av vetenskap och teknik på konventionella och nya livsmedel. Dessutom är detta program utformat för att producera expert matvetenskap forskarutbildning med kunskap och färdigheter för att utveckla och ytterligare utmärka sig i den professionella världen.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Augusti 2020
Engelska
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Queen's University Belfast

Detta program fokuserar på tillämpade aspekter av avancerad och framväxande analytisk teknik för att ta itu med aktuella problem inom livsmedelssäkerhet, näring och matfö ... [+]

PhD Food Safety and Biotechnology

Forskningsstrategier

Detta program fokuserar på tillämpade aspekter av avancerad och framväxande analytisk teknik för att ta itu med aktuella problem inom livsmedelssäkerhet, näring och matförsörjning. Den täcker hela livsmedelskedjan från gård till gaffel och lägger stor vikt vid länken mellan förbättrad livsmedelssäkerhet och näring och förbättrad folkhälsa.

Forskningsstyrkor

Avancerade och framväxande tekniska och analytiska plattformar (biosensorer, isotop och serier)Djurmat och fodersäkerhetDjurhälsa och sjukdomsdiagnostikGlobal livsmedelssäkerhetMat och näring metabolomicsMat och näringskvalitetsmätningarMatkemiMetod för livsmedelssäkerhetsdetekteringMatspårbarhet och äkthetImmunodiagnostik för matföroreningar och toxindetektionNaturliga föreningar och deras hälsoprogramNya och funktionella livsmedelTerapeutiska biomolekylerINGÅNGSKRAV... [-]
Storbritannien Belfast
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska