Hitta PhD-program i Kostvetenskap i Asien 2021
En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.
Livsmedelsvetenskap fokuserar på studier av mat, med tonvikt på att skapa tillförlitliga, hållbara och säkra matkällor. Förstå livsmedelsvetenskap kan leda till viktiga upptäckter inom livsmedelsteknik samt produktion och underhåll av en hälsosam livsmedelsförsörjning.
Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.
Se alla doktorsprogram i Kostvetenskap i Asien 2021
2 Resultat i Kostvetenskap, Asien Filter
Doctor of Philosophy (Ph.D.) i livsmedelsvetenskap
UAEU United Arab Emirates University
Ph.D. koncentration ”Matvetenskap” syftar till att ge studenterna möjlighet att få avancerad kunskap relaterad till livsmedelskvalitet och säkerhet, livsmedelskemi och -analys ...
Dalian Polytechnic University
Två rekommendationsbrev från professorer Passerar DPU Admission Examination DPU Förstklassig stipendium: 3,000RMB / år DPU andra klassens stipendium: 2,000RMB / år DPU tredje ...