$close

Filter

Visa resultat

Jämför 14 PhD-program i Kostvetenskap

De flesta utbildningsområdena kulminerar i en doktorand som högsta nivå av akademisk prestation. Efter avslutad doktorand är utexaminerade bland de mest kunniga och erfarna yrkesverksamma i världen. Innan de kan anmäla sig måste de dock slutföra flera program på lägre nivå. Vad är en doktorsexamen i livsmedelsvetenskap? Detta ämnesområde innehåller element från flera andra discip… Läs mer

De flesta utbildningsområdena kulminerar i en doktorand som högsta nivå av akademisk prestation. Efter avslutad doktorand är utexaminerade bland de mest kunniga och erfarna yrkesverksamma i världen. Innan de kan anmäla sig måste de dock slutföra flera program på lägre nivå.

Vad är en doktorsexamen i livsmedelsvetenskap? Detta ämnesområde innehåller element från flera andra discipliner, inklusive kemi, biologi, kemiteknik, biokemi och mikrobiologi. Det finns också flera specialiseringar inom matvetenskap som du kan välja bland, såsom matförpackning och konservering, matteknik och matkemi. Studenter inom detta område lär sig om att skapa nya typer av mat, hantera eller förbättra nuvarande typer av mat och hur man gör mat hälsosammare.

Ett av de mest betydelsefulla sätten för eleverna i en doktorsavdelning är deras utveckling av speciella färdigheter. Dessa färdigheter öppnar alla möjliga karriärmöjligheter och högre lönepotential. Matvetenskapsstudenter utvecklar utmärkta forskningsförmåga, förståelse för kemi och kritisk tänkande och utvärderingsförmåga.

Kostnaden för inskrivning i en doktorsexamen i Food Science-programmet varierar beroende på ett antal aspekter. Dessa kan inkludera allt från skolan och programmet du valde till landet du studerar i. Det är klokt att grundligt undersöka dessa faktorer innan du registrerar dig.

Eftersom mat är en vital nödvändighet för samhället finns det olika karriärmöjligheter för dem som studerar matvetenskap. Positioner finns i många olika fält, alla med egna mål. De flesta studenter väljer att bli matvetenskapsmän, kemister eller biologer för att undersöka och utveckla olika aspekter av livsmedelsproduktion och dess påverkan på människokroppen.

Det bästa sättet att börja nästa steg i din utbildning är att hitta rätt program. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Queen’s University of Belfast – Medical Faculty
Belfast, Storbritannien

Detta program fokuserar på tillämpade aspekter av avancerad och framväxande analytisk teknik för att ta itu med aktuella problem inom livsmedelssäkerhet, näring och matförsörj ... +

Detta program fokuserar på tillämpade aspekter av avancerad och framväxande analytisk teknik för att ta itu med aktuella problem inom livsmedelssäkerhet, näring och matförsörjning. -
PhD
Heltid
Deltid
3 - 4 år
Engelska
Sep 2022
Campusstudier
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italien

Syftet med denna internationella doktorand Programmet är att träna en ny generation globalt kända forskare för att tillämpa metoder för teknik och bioteknik för livsmedelsförä ... +

Syftet med denna internationella doktorand Programmet är att träna en ny generation globalt kända forskare för att tillämpa metoder för teknik och bioteknik för livsmedelsförädling genom att ge dem möjligheter att överföra och utbyta kunskap med nationella och internationella forskningscentra och industrier. -
PhD
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Spanien

Globaliseringen av ekonomin och livsmedelsmarknaden gör teknik och livsmedelssäkerhet till en fråga av allmänt intresse som påverkas av många faktorer. Ett effektivt skydd av ... +

Globaliseringen av ekonomin och livsmedelsmarknaden gör teknik och livsmedelssäkerhet till en fråga av allmänt intresse som påverkas av många faktorer. Ett effektivt skydd av rätten till livsmedelssäkerhet kräver ett omfattande tillvägagångssätt som tar hänsyn till de risker som är förknippade med mat från jord till bord och som tar hänsyn till alla möjliga perspektiv. Dessutom tar det på ett mycket särskilt sätt hänsyn till den växande betydelsen av näringsrisker, med tanke på den oroande förekomsten av fetma idag och främst hos barn och ungdomar. -
PhD
Heltid
3 år
Spansk, Gallegan
Campusstudier
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Förenade arabemiraten

Ph.D. koncentration ”Matvetenskap” syftar till att ge studenterna möjlighet att få avancerad kunskap relaterad till livsmedelskvalitet och säkerhet, livsmedelskemi och -analys ... +

Ph.D. koncentration ”Matvetenskap” syftar till att ge studenterna möjlighet att få avancerad kunskap relaterad till livsmedelskvalitet och säkerhet, livsmedelskemi och -analys, livsmedelsbearbetning och teknik samt innovativa och funktionella livsmedel. Koncentrationen är utformad för att stärka och förbättra studentens kunskap om vetenskapliga principer och processer som används för att producera säkra och högkvalitativa livsmedel. -
PhD
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Aug 2022
31 Dec 2021
Campusstudier
 
Selinus University of Science and Literature
london, Storbritannien +1 Mer

Forskning inom detta område inom livsmedelsvetenskap bör ge uppgifter om hur man kan erbjuda världens befolkning säker, näringsrik, aptitretande och prisvärd mat. För att uppn ... +

Forskning inom detta område inom livsmedelsvetenskap bör ge uppgifter om hur man kan erbjuda världens befolkning säker, näringsrik, aptitretande och prisvärd mat. För att uppnå detta mål krävs en djupgående studie av frågorna om bearbetning, förpackning, distribution och utvärdering av livsmedel. -
PhD
Heltid
Deltid
Engelska, Italienska
Internet
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Tjeckien

Doktorandprogrammet Food Hygiene and Processing Technology är ett akademiskt inriktat studieprogram som motsvarar det nuvarande läget och nivån för vetenskapen och behoven i E ... +

Doktorandprogrammet Food Hygiene and Processing Technology är ett akademiskt inriktat studieprogram som motsvarar det nuvarande läget och nivån för vetenskapen och behoven i Europa. Utexaminerade från doktorandstudien Food Hygiene and Processing Technology fick fördjupad teoretisk kunskap och praktiska färdigheter förvärvade under oberoende kreativ aktivitet och förvärv av ny vetenskaplig kunskap inom studieområdet. Utexaminerade kan aktivt dela med sig av sina kunskaper inom studieområdet på internationell nivå och offentligt. Baserat på denna kvalifikation är akademiker huvudsakligen anställda vid forskningsinstitutioner och universitet. -
PhD
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Sep 2022
Campusstudier
 
Brno University of Technology
Brno, Tjeckien

Syftet med studien är att nå balansen mellan teoretiska och experimentella färdigheter och tillämpningen av de allmänna förfarandena inom kemi och livsmedelsteknik.

Syftet med studien är att nå balansen mellan teoretiska och experimentella färdigheter och tillämpningen av de allmänna förfarandena inom kemi och livsmedelsteknik. -
PhD
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Sep 2022
30 Apr 2022
Campusstudier
 
University of Parma
Parma, Italien

Ph.D. inom matvetenskap

Ph.D. inom matvetenskap -
PhD
Heltid
3 år
Italienska, Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Universidad de Sonora
Hermosillo, Mexiko

Allmän mål: Att erbjuda ett ramverk av specialiserad akademisk utbildning till kandidater från biologiska vetenskaper, kemiska biologer, kemiteknik, agronomer och relaterad ka ... +

Allmän mål: Att erbjuda ett ramverk av specialiserad akademisk utbildning till kandidater från biologiska vetenskaper, kemiska biologer, kemiteknik, agronomer och relaterad karriär, som bildar mänskliga resurser på utmärkt nivå, med en solid förberedelse inom olika vetenskapsområden som kan genomföra original och oberoende forskning som representerar betydande framsteg inom matvetenskap och teknik, med större tonvikt på områdena korn och vattenbruksprodukter. Ge dem också en djupgående och övergripande överblick så att de kan identifiera relevanta problem i sina arbetsområden och skapa relevant kunskap. -
PhD
Heltid
4 år
Spansk
Campusstudier
 
UBC PRISM Lab
Kelowna, Kanada

Cultivating and processing animal feed contributes a disproportionate share of the resource and environmental impacts of livestock production. Social license for the livestock ... +

Cultivating and processing animal feed contributes a disproportionate share of the resource and environmental impacts of livestock production. Social license for the livestock sector will also likely be increasingly predicated on its ability to reduce direct competition for arable land and human-edible feed resources. This four year, funded Ph.D. project will answer this challenge by (1) identifying and mapping the availability of alternative feed resources for the poultry industry in Canada, including (for example), single-cell proteins from forest industry residues, insects meals, and food waste-to-feed products; (2) undertaking detailed environmental life cycle assessment and techno-economic assessments of each feed resource pathway, and (3) assessing their potential for contributing to sustainable poultry production based on a combination of environmental, economic, and nutritional objectives and constraints. -
PhD
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2022
15 Jan 2022
Campusstudier
 

Dalian Polytechnic University
Dalian, Kina

Två rekommendationsbrev från professorer Passerar DPU Admission Examination DPU Förstklassig stipendium: 3,000RMB / år DPU andra klassens stipendium: 2,000RMB / år DPU tredje ... +

Två rekommendationsbrev från professorer Passerar DPU Admission Examination DPU Förstklassig stipendium: 3,000RMB / år DPU andra klassens stipendium: 2,000RMB / år DPU tredje klassens stipendium: 1,000RMB / år Individuell Stipendium för Aktiviteter: 500RMB / år -
PhD
Heltid
3 år
Kinesisk
Campusstudier
 
Shakarim University
Semey, Kazakstan

Utbildningsprogrammet Teknik för livsmedelsprodukter syftar till att utbilda högkvalificerad, konkurrenskraftig personal, förbättra kunskapskvaliteten, bilda ett flernivåssyst ... +

Utbildningsprogrammet Teknik för livsmedelsprodukter syftar till att utbilda högkvalificerad, konkurrenskraftig personal, förbättra kunskapskvaliteten, bilda ett flernivåssystem för forskningsverksamhet efter de akuta behoven av modern utbildning och vetenskap. -
PhD
Heltid
Russian (Kazakhstan), Kazakiska
Campusstudier
 
UBC PRISM Lab
Kelowna, Kanada

The livestock sector faces increasing pressure to identify and adopt strategies to reduce resource use and environmental impacts so as to maintain social license within the co ... +

The livestock sector faces increasing pressure to identify and adopt strategies to reduce resource use and environmental impacts so as to maintain social license within the context of sustainable production and consumption. While relatively efficient in terms of environmental outcomes per unit of product compared to other livestock species, the scale and projected increase in production in the global egg sector necessitates concerted efforts towards achieving this goal. Predictive analytics using artificial intelligence (AI) techniques provide novel and potentially powerful meanings of integrating and parsing diverse data streams from the poultry sector. This four year, funded Ph.D. project will answer this challenge by (1) preprocessing Canadian egg industry data through tasks such as outlier identification and prediction of missing data, which makes data streams suitable for AI techniques; (2) identifying or developing, validating, and implementing the best selected AI techniques; and (3) utilizing lifecycle-based, multi-criteria assessment methods in order to improve sustainability decision support in the Canadian egg industry. -
PhD
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2022
15 Jan 2022
Campusstudier
 
UBC PRISM Lab
Kelowna, Kanada

The Food Systems PRISM Lab is seeking a highly qualified and highly motivated post-doctoral fellow to contribute to research and research management in the field of agri-food ... +

The Food Systems PRISM Lab is seeking a highly qualified and highly motivated post-doctoral fellow to contribute to research and research management in the field of agri-food life cycle assessment. In light of the current COVID situation, a remote appointment may be considered. -
PhD
Heltid
Engelska
Sep 2022
15 Jan 2022
Campusstudier