Filter
PhD
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 6 PhD-program i Kostvetenskap

De flesta utbildningsområdena kulminerar i en doktorand som högsta nivå av akademisk prestation. Efter avslutad doktorand är utexaminerade bland de mest kunniga och erfarna yrkesverksamma i världen. Innan de kan anmäla sig måste de dock slutföra flera program på lägre nivå.

Vad är en doktorsexamen i livsmedelsvetenskap? Detta ämnesområde innehåller element från flera andra discipliner, inklusive kemi, biologi, kemiteknik, biokemi och mikrobiologi. Det finns också flera specialiseringar inom matvetenskap som du kan välja bland, såsom matförpackning och konservering, matteknik och matkemi. Studenter inom detta område lär sig om att skapa nya typer av mat, hantera eller förbättra nuvarande typer av mat och hur man gör mat hälsosammare.

Ett av de mest betydelsefulla sätten för eleverna i en doktorsavdelning är deras utveckling av speciella färdigheter. Dessa färdigheter öppnar alla möjliga karriärmöjligheter och högre lönepotential. Matvetenskapsstudenter utvecklar utmärkta forskningsförmåga, förståelse för kemi och kritisk tänkande och utvärderingsförmåga.

Kostnaden för inskrivning i en doktorsexamen i Food Science-programmet varierar beroende på ett antal aspekter. Dessa kan inkludera allt från skolan och programmet du valde till landet du studerar i. Det är klokt att grundligt undersöka dessa faktorer innan du registrerar dig.

Eftersom mat är en vital nödvändighet för samhället finns det olika karriärmöjligheter för dem som studerar matvetenskap. Positioner finns i många olika fält, alla med egna mål. De flesta studenter väljer att bli matvetenskapsmän, kemister eller biologer för att undersöka och utveckla olika aspekter av livsmedelsproduktion och dess påverkan på människokroppen.

Det bästa sättet att börja nästa steg i din utbildning är att hitta rätt program. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

6 Resultat i Kostvetenskap

Dalian Polytechnic University

Två rekommendationsbrev från professorer Passerar DPU Admission Examination DPU Förstklassig stipendium: 3,000RMB / år DPU andra klassens stipendium: 2 ... [+]

PhD-program i Kostvetenskap. Två rekommendationsbrev från professorer Passerar DPU Admission Examination DPU Förstklassig stipendium: 3,000RMB / år DPU andra klassens stipendium: 2,000RMB / år DPU tredje klassens stipendium: 1,000RMB / år Individuell Stipendium för Aktiviteter: 500RMB / år [-]
Kina Dalian
September 2019
Kinesisk
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad de Sonora

Allmän mål: Att erbjuda ett ramverk av specialiserad akademisk utbildning till kandidater från biologiska vetenskaper, kemiska biologer, kemiteknik, agronomer och relater ... [+]

Programmets namn: Doktorsexamen i livsmedelsvetenskap DGP-kod: 506628 Normal period för examen: 6 terminer Studiepoäng: 210 Examensbevis: Doktorsexamen i livsmedelsvetenskap Campus där den erbjuds: Hermosillo

ProgrambeskrivningAllmän mål

Erbjuda en ram med specialiserad akademisk bildning till kandidater från biologiska vetenskaper, kemisk-biologer, kemiteknik, agronom och liknande raser, som bildar mänskliga resurser på utmärkt nivå, med en solid förberedelse inom olika områden av vetenskapen, som kan realisera originalundersökning och oberoende som representerar betydande framsteg inom matvetenskap och teknik, med större tonvikt inom områdena korn och vattenbruksprodukter. Ge dem också en djupgående och övergripande överblick så att de kan identifiera relevanta problem i sina arbetsområden och skapa relevant kunskap.... [-]

Mexiko Hermosillo
Augusti 2019
Spansk
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Parma

Doktorsexamen i livsmedelsvetenskap ... [+]

Inträde 2019/2020

Kurslista - Parma administrativt huvudkontor

Evolutionär biologi och ekologi (i överenskommelse med Univ av Ferrara och Firenze)Bioteknik och Life ScienceFysikCivilingenjör och arkitekturIndustriteknikMatematik (i överenskommelse med Modena e Modena e Reggio Emilia e Univ. Av Ferrara)Molekylärmedicinneuro~~POS=TRUNCPsykologiMaterialvetenskap och teknik (i överenskommelse med CNR och Univ i Kapstaden - Sydafrika)Kemiska vetenskaperMat vetenskapFarmakologiJordvetenskapFilologiska-litterära, historiska-filosofiska och konstnärliga studierTranslationell medicinsk och kirurgisk vetenskapVeterinärvetenskapInformationsteknik

Kurslista - Övriga administrativa huvudkontor (Parma i överenskommelse)... [-]

Italien Parma
Oktober 2019
Italienska,Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Brno University of Technology

Syftet med studien är att nå balansen mellan teoretiska och experimentella färdigheter och tillämpningen av de allmänna förfarandena inom kemi och livsmedelsteknik. ... [+]

Kemi och teknik för livsmedel

Förkortning: DKAP_CHTP

Nivå på kursenhet: Doktorand

Fakulteten: Kemiska fakulteten

Akademiskt år: 2019/2020

En titel tilldelad: Ph.D.

Kvalificering utdelas: Ph.D. inom fältet "Kemi och teknik för livsmedel"

Kvalificeringsnivå: Doktorand (3: e cykeln)

Särskilda behörighetskrav:

Kandidatexamen i kemiteknik, matkemi eller andra kemiska specialiseringar som tjänas vid universitetets fakulteter, ICT Prag eller jordbruksuniversitet.

Viktiga lärandemål:

Ph.D. studier och studierelaterad forskning är inriktade på förvärv och utveckling av teoretisk kunskap och experimentella färdigheter inom matkemi och tekniska processer för matproduktion, tillämpad analytisk och fysisk kemi, mikrobiologi, biokemi och molekylärbioteknik. Studien är utformad i linje med utvecklingen av livsmedelsvetenskap och matsteknik och andra grundläggande och tillämpade specialiseringar.... [-]

Tjeckien Brno
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Queen's University Belfast

Detta program fokuserar på tillämpade aspekter av avancerad och framväxande analytisk teknik för att ta itu med aktuella problem inom livsmedelssäkerhet, näring och matfö ... [+]

PhD Food Safety and Biotechnology

Forskningsstrategier

Detta program fokuserar på tillämpade aspekter av avancerad och framväxande analytisk teknik för att ta itu med aktuella problem inom livsmedelssäkerhet, näring och matförsörjning. Den täcker hela livsmedelskedjan från gård till gaffel och lägger stor vikt vid länken mellan förbättrad livsmedelssäkerhet och näring och förbättrad folkhälsa.

Forskningsstyrkor

Avancerade och framväxande tekniska och analytiska plattformar (biosensorer, isotop och serier)Djurmat och fodersäkerhetDjurhälsa och sjukdomsdiagnostikGlobal livsmedelssäkerhetMat och näring metabolomicsMat och näringskvalitetsmätningarMatkemiMetod för livsmedelssäkerhetsdetekteringMatspårbarhet och äkthetImmunodiagnostik för matföroreningar och toxindetektionNaturliga föreningar och deras hälsoprogramNya och funktionella livsmedelTerapeutiska biomolekylerINGÅNGSKRAV... [-]
Storbritannien Belfast
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Free University of Bozen-Bolzano

Syftet med denna internationella doktorand Programmet är att träna en ny generation globalt kända forskare för att tillämpa metoder för teknik och bioteknik för livsmedel ... [+]

Syftet med denna internationella doktorand Programmet är att träna en ny generation globalt kända forskare för att tillämpa metoder för teknik och bioteknik för livsmedelsförädling genom att ge dem möjligheter att överföra och utbyta kunskap med nationella och internationella forskningscentra och industrier.

Kursbeskrivning

Det treåriga programmet fokuserar huvudsakligen på forskning om primärmatproduktion, uppställning och förvaltning samt validering av livsmedelsprocesser och tillämpning av omics-tekniker för att klara och karakterisera livsmedelsförädling och livsmedelsprodukter, med särskild tonvikt på fermenterade livsmedel. Huvuddragen i Ph.D. är ett tvärvetenskapligt vetenskapligt tillvägagångssätt och deltagande av internationellt kända forskare i Vetenskapliga kommittén.... [-]

Italien Bolzano
Oktober 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska