close

Filter

Visa resultat

Jämför PhD-program i Konsumentfrågor

För att erhålla doktorsexamen måste studenten först genomföra ett masterprogram och sedan slutföra kraven för doktorandprogrammet. Ofta krävs en avhandling eller avhandling av originalarbete för doktorsexamen. Målet med de flesta program är att hjälpa studenter att utveckla en bred kunskapsbas om ett visst ämne. Vad är en doktorand i konsumentfrågor? Detta program syftar till att… Läs mer

För att erhålla doktorsexamen måste studenten först genomföra ett masterprogram och sedan slutföra kraven för doktorandprogrammet. Ofta krävs en avhandling eller avhandling av originalarbete för doktorsexamen. Målet med de flesta program är att hjälpa studenter att utveckla en bred kunskapsbas om ett visst ämne.

Vad är en doktorand i konsumentfrågor? Detta program syftar till att hjälpa akademiker bygga en expertis inom områdena konsumentskydd och empowerment. Coursework utförs under ledning av erfarna professorer och rådgivare och kan innehålla föreläsningar, seminarier, webinars, självständig forskning, fältarbete och resor. Studieområden kan omfatta detaljhandel, kläder, kommunikation, konsumentpraxis och marknadsföring.

I detta program utvecklar forskare kompetens inom forskning och kritiskt tänkande, vilket kan vara viktigt både i personligt och professionellt liv. De kan också få en djupare uppskattning av konsumentskyddslagar, så att de kan vara effektiva förespråkare för positiv förändring på marknaden.

Intresserade studenter uppmanas att undersöka enskilda universitet för att lära sig mer om kostnader, avgifter och utgifter för detta program. Undervisning och andra utgifter varierar från land till land, program till program och skolan till skolan.

Forskare som har doktorsexamen i konsumentfrågor har ofta en rad möjligheter som finns på många olika områden. De kan kanske hitta arbete som professorer i ett universitet, som chefer i detaljhandeln, som marknadsföringsexperter för stora företag, som journalister för branschpublikationer och som konsulter på styrelser för myndigheter. Kandidater kan också vara efterfrågade som lärare, föreläsare, marknadsförare, regionala chefer och redaktörer.

En doktorand i konsumentfrågor är ett populärt program som erbjuds genom många universitet i ett antal länder. Programmen är tillgängliga både online och i klassrumsmiljöer, eller i en blandning av de två valen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
ESPM
Sao Paulo , Brasilien

The Graduate Program i kommunikation och i egentlig mening Consumer Practices ESPM (PPGCOM ESPM) inleddes 2006 med den akademiska master kurs och hade en doktorsgrad kurs godk ... +

The Graduate Program i kommunikation och i egentlig mening Consumer Practices ESPM (PPGCOM ESPM) inleddes 2006 med den akademiska master kurs och hade en doktorsgrad kurs godkändes 2012. Det syftar till att utbilda professorer och seniora forskare med expertis i nationella och internationella insatser, kunna utföra och leda forskning, handledning och utbildning inom kommunikation och konsumtion. Dess lärare och studenter har intellektuell produktion värderas till maximal nivå genom CAPES. -
PhD
Deltid
Portuguese (Brazil)
Mar 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här