Filter
PhD
Kina Fujian Xiamen Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära PhD-programmen in Xiamen Kina 2019

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.

Utbildningsministeriet driver utbildning i Kina. Regeringen ger ofta delfinansiering för högre utbildning i de tekniska och offentliga universitet. Den kinesiska regeringen har också utvecklat akademiska läroplanen som gör dessa studenter med yrkeskunskaper för att vårda sina talanger.

Efterfrågan på högre utbildning i denna stad ökar mer och mer för varje år. Detta har sett framväxten av många högre utbildningsanstalter att servera eleverna. Som ett resultat av dessa förbättrade högre utbildningsnivå, är staden upplever nu en del sociala och ekonomiska utvecklingen.

Sök bland doktorsprogram in Xiamen i Kina 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Kina
Fujian
Xiamen
Studietyp
Tempo
Xiamen University - Wang Yanan Institute for Studies in Economics

De internationella doktorandprogrammen inom ekonomi och finans vid WISE ... [+]

De internationella doktorandprogrammen inom ekonomi och finans vid WISE

WISE fokuserar på högkvalitativ ekonomi och finansutbildning, gränsforskning och intensiv internationell akademisk utbyte och samarbete. Med utmärkta fakultetsmedlemmar rekryterade från utländska högskolor, utförs alla examensformer på engelska baserat på internationell gemensam standard.

KLOK

Kvantitativ ekonomiVästerländsk ekonomiFinansieraStatistikProgram detaljer

Programvaraktighet: 4 års heltidsstudie Undervisningsspråk: engelska Programstart: Hösttermin Undervisningsavgifter: RMB 55 000 per år, totalt RMB 165 000 Ansökningsavgift: 400RMB... [-]

Kina Xiamen
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska