PHDSTUDIES

Se PhD-program i Kemiteknik på deltid i Afrika 2021

Doktorsexamen är en doktorsexamen, specifikt kallas en "doktor i filosofi " examen. Detta är missvisande eftersom doktorsexamen inte nödvändigtvis filosofer (om de inte förtjänat sin examen i filosofi!). Som sagt, PhD mottagarna har möjlighet att engagera sig i tankeexperiment, resonera om problemen, och lösa problem i sofistikerade sätt.

Även om du väljer Östafrikas mytologiska, förtrollande Tanzania, Senegal, land Teranga eller Sydafrika, med sina breda möjligheter att dra i och servera, forskning i Afrika kommer att vara överväldigande.

Kontakta skolor direkt Bästa PhD-program i Kemiteknik på deltid i Afrika 2021

3 Resultat i Kemiteknik, Afrika Filter

Doktorsexamen i kemiteknik

University of Johannesburg
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelska
Campusstudier

Chemical Engineering Technology fokuserar på hantering, analys, övervakning, egenskaper och bearbetning av en mängd olika material såsom kemikalier, föreningar, pasta, petrole ...

Läs mer

Doktorand Kemiteknik

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engelska
Campusstudier

Programmet gör det möjligt för forskare, genom forskning, att specialisera sig inom områdena analys och design inom specialiserade aspekter av kemiteknik.

Läs mer

Kemi: Forskning och utveckling

Hassan 2 University Casablanca
PhD
Aug 2021
<
Heltid
Arabic (Morocco)
French (Morocco)
Campusstudier

Centret för doktorandstudier, vetenskaper och applikationer, från fakulteten för vetenskap Ben M'Sick, skapades av universitetet Hassan II i Casablanca på rådets beslut den 17 ...

Läs mer