PHDSTUDIES

Jämför PhD-program i Karriärcoaching

En doktorsexamen är en stor skillnad kandidater kan uppnå som en del av ett doktorandprogram. Denna grad sätter dem ihop som en branschexpert inom ett valt studieområde.

Vad är en doktorand i karriärcoaching? Det är en postdoktorsexamen som gör det möjligt för akademiker att komma in i arbetskraften som en branschledande expert. Kursen som kan krävas av studenter i detta program omfattar karriärutveckling och rådgivning, kvalitativa och kvantitativa forskningsmetoder och social och kulturell mångfald. Som ett huvudprojekt bör studenterna förvänta sig att spendera de flesta av sina studier som arbetar med ett avhandlingsprojekt.

Med doktorsexamen i karriärcoaching ska akademiker kunna hitta arbete inom en rad olika branscher. De flesta doktorander har utmärkt teamarbete, ledarskap och kommunikationsförmåga, vilket kan hjälpa dem att säkra en karriär coaching position.

Medan eleverna kan undersöka de olika faktorer som kan påverka undervisningen, till exempel skolans plats, uppmanas de att kontakta skolan för mer information. De bör också överväga hur mycket tid de kan begå till skolan, eftersom det också kan påverka kostnaden för undervisning.

Kandidater med doktorsavhandling i karriärcoaching kan hitta en givande karriär som arbetar som yrkesrådgivare eller affärsutbildare i flera branscher, till exempel högskolor, universitet, ideella organisationer, myndigheter eller företag. Vissa akademiker kan söka rådgivningsintyg så att de kan öppna och driva sin egen rådgivning, medan andra kan hitta arbete som lärare eller professor vid ett universitet. Många akademiker kan bli oberoende konsulter eller livbussar, ge människor råd med värdefullt liv och hjälpa dem att hitta rätt karriärväg.

Intresserade studenter kan hitta doktorandprogram över hela världen som är attraktiva för dem som vill arbeta i sin egen takt eller inte kan göra det personligt till högskolan. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

1 Resultat i Karriärcoaching Filter

Doktor i filosofi i coaching

Florida Christian University
PhD
<
Heltid
Portuguese (Brazil)
Campusstudier

Programmet ger effektiva färdigheter för att utveckla högnivå coaching, med möjlighet att fokusera forskning på studentens egen praxis, som måste vara innovativ och strategisk ...

Läs mer