37 PhD Program i Kanada for 2024

PhD Program i Kanada for 2024Filter
    • Hamilton, Kanada

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Franska

    Det är ett tvärvetenskapligt program på fyra år, organiserat kring litteraturer och kulturer i den fransktalande världen, inklusive Frankrike. Vi bjuder in kandidater med traditionell magisterexamen i franska studier, såväl som kandidater vars kurs har varit mindre typisk, förutsatt att deras fil uppfyller kraven i School of Graduate Studies (SGS).

    • Lethbridge, Kanada

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. med huvudämne i utbildning är en teori- och praktikrik forskarexamen där studenterna kommer att ta itu med viktiga frågor och yrkesutövning inom en viss koncentration. Programmet kommer att förbereda forskarkunniga individer för karriärer i en mängd olika utbildnings- och yrkessammanhang som i allt högre grad baserar sina förfrågningar på forskningsbaserade studier.

    • Ottawa, Kanada

    Heltid

    6 år

    På Campus

    Engelsk, Franska

    Saint Paul University , genom sina fakulteter för humanvetenskap, teologi, filosofi och kanonrätt, erbjuder en doktorsexamen i tvärvetenskaplig forskning om samtida sociala frågor. Denna examen ges gemensamt av senaterna vid Saint Paul University och University of Ottawa enligt villkoren i federationsavtalet mellan dem. Den tvärvetenskapliga forskningsdoktoratet ger utrymme för reflektion för att öka förståelsen för samtida samhällsfrågor med hänsyn till insikterna från forskarutbildningarna vid de fyra deltagande fakulteterna.

    • Victoria, Kanada

    Heltid

    4 år

    Blandad

    Engelsk

    Programmet doktor i samhällsvetenskap är den första graden i sitt slag i Nordamerika. Den närmar sig studien av komplexa verkliga problem inom en tvärvetenskaplig och transdisciplinär ram. Programutformningen ger forskningsintensiteten hos en traditionell doktorsexamen till ett tillämpat, professionellt fokus. I det här programmet kommer du att utforska tvärvetenskapliga tillämpningar av samhällsvetenskapen för praktisk, hållbar transformation mellan organisationer och samhälle.

    • Toronto, Kanada

    Heltid

    På Campus

    • Vancouver, Kanada

    Heltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Doctor of Ministry (D.Min)-programmet är en avancerad examen för erfarna pastorala ledare som har avslutat en Master of Divinity eller motsvarande. Detta program är baserat på solida evangeliska, bibliska och teologiska grunder och är utformat för att hjälpa tjänsteutövare att engagera sig i eftertänksam och avsiktlig teologisk reflektion genom en professionell lärande gemenskap samtidigt som de förblir rotade i deras tjänstekontext.

    • Ottawa, Kanada

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    • Toronto, Kanada

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Grounded i samband med ett post-modernt samhälle, och som inser vikten av flera perspektiv, detta Ph.D. Programmet i Utbildnings Hållbarhet kommer att förbereda studenter från en mängd olika områden.

    • Oshawa, Kanada
    • Peterborough, Kanada

    På Campus

    Engelsk

    • Kingston, Kanada

    På Campus

    Engelsk

    • Kelowna, Kanada

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Food Systems PRISM Lab söker en högt kvalificerad och mycket motiverad postdoktor för att bidra till forskning och forskningsledning inom området för livscykelbedömning av agri-livsmedel. I ljuset av den rådande covid-situationen kan en distansbokning övervägas.

    • Calgary, Kanada

    På Campus

    Engelsk

    Doktor i TCM-diplomprogrammet är ett heltidsprogram på fyra år. Studenterna lär sig akupunkturbegrepp, örter, TCM-grund ... etc. Klinikövningar kommer också att vara involverade i detta program som en viktig del.

    • Québec City, Kanada

    På Campus

    Franska

    I stadsstudier kommer du att ta en titt på dagens sociala frågor, studera staden i alla dess dimensioner. Oavsett om det är att bättre förstå territoriet som en plats för livsmiljöer, arbete och rörlighet, som ett ledningsorgan eller utrymme för individuella, kollektiva och samhällsaktiviteter, kommer du att producera kunskap som kommer att vägleda åtgärder på territoriet.

    • Toronto, Kanada

    Engelsk

    Doktorandprogrammet är avsett för juniormedlemmar (studenter) vars huvudsakliga yrke är livet för stipendium och undervisning. Kandidater från doktorandprogrammet är välutrustade för att gå in i forsknings- eller lärarpositioner. Antagningskraven inkluderar en magisterexamen med en avhandlingskomponent, en bakgrund i filosofi och tidigare arbete inom ett relaterat studieområde.

    • Toronto, Kanada

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. programmet utbildar kandidater att bedriva innovativ forskning. Framgångsrika kandidater kvalificerar sig för att undervisa i teologiska (och relaterade) ämnen i universitet, högskolor för liberala konst och teologiska skolor. Kandidaterna är också utrustade för ledarskapspositioner i kyrkliga organisationer eller närstående organisationer eller för akademiskt förbättrad ministerpraxis.