PHDSTUDIES.SE

De mest populära PhD-programmen i Ontario Kanada 2019

Den mest populära doktorsexamen är filosofie doktor eller doktorsexamen Doktorer och andra doktorsexamina studie förbereder doktoranden för att lansera nya planer som lägger till den gemensamma kunskapsbas fältet. Kandidater för och innehavare av doktorer söker ofta yrken som professorer och forskare, men många går också på att olika roller i de välgörande, offentliga och privata sektorn.

Kanadensare lägger stor vikt vid att lära, och har utvecklat en förstklassig utbildningssystem med hög standard. Inte bara ger Kanada en säker, ren miljö, men det har konsekvent rankats som en av världens bästa platser att leva i termer av livskvalitet av FN.

Sök bland doktorsprogram i Ontario i Kanada 2019

sökresultat funna Filter

PhD in Organizational Behaviour & Human Resource Management

Telfer School of Management
Campusstudier Heltid Kontakt Skolan Kanada Ottawa

PhD in Management - Finance

Telfer School of Management
Campusstudier Heltid Kontakt Skolan Kanada Ottawa

PhD in Management - Entrepreneurship

Telfer School of Management
Campusstudier Heltid Kontakt Skolan Kanada Ottawa

PhD in Management - Accounting and Control

Telfer School of Management
Campusstudier Heltid Kontakt Skolan Kanada Ottawa

PhD i utbildning (med fokus på utbildnings hållbarhet)

Nipissing University
Campusstudier Heltid Kontakt Skolan Kanada Toronto

Grounded i samband med ett post-modernt samhälle, och som inser vikten av flera perspektiv, detta Ph.D. Programmet i Utbildnings Hållbarhet kommer att förbereda studenter från en mängd olika områden.

Phd av vetenskap i biologi

University of Windsor, Graduate
Campusstudier Heltid 3 - 5 år September 2019 Kanada Windsor

Vår Ph.D. Programmet erbjuder möjligheter till avancerad oberoende forskning och studier, som kulminerade i presentation och försvar av en avhandling. Ph.D. grad är normalt avslutad inom tre till fem år (en tvåårig minst gäller om eleverna redan har en erkänd M.Sc. grad). Under denna tid studenterna ta minst tre kurser och nuvarande tre avdelningar seminarier.

Phd utbildnings

University of Windsor, Graduate
Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Kanada Windsor Thunder Bay + 1 fler

Genom de tre ämnesområden, Cognition och lärande, pedagogiskt ledarskap och Policy Studies, och sociala / kulturella / politiska sammanhang av utbildning, gemensamma Ph.D. i utbildningsvetenskap Programmet syftar till att främja vetenskaplig undersökning och produktion av ny kunskap inom ramen för en forskningskultur.

Doktorand i information

University of Toronto Faculty of Information
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Kanada Toronto

Utrustade för att ta ledarroll i informations- och kunskapsbaserade miljöer, inklusive akademin. Doktorandprogrammet har avancerad vetenskaplig forskning på teoretisk grund av informationsstudier. I privata och offentliga institutioner tillämpar doktorn på yrkesutövningsfunktioner som forskning, systemanalys och design och administration.