PHDSTUDIES.SE

De mest populära PhD-programmen in Ontario Kanada 2019

En filosofie doktorsexamen, är kort Ph.D en avancerad akademisk examen tjänat på olika områden, vilket innebär stora intressen och prestationer inom forskningen.

Om du funderar på någon högre utbildning som kommer att påverka ditt liv positivt samtidigt ge dig praktiska kunskaper och färdigheter, då Kanada 's utbildningssystem är vad du behöver. Resor till Kanada för din utbildning kommer att göra dig uppskatta kreativitet och innovation av föreläsarna i dessa högre utbildningsanstalter.

Det är den största staden i Kanada, och utbildningssektorn har så mycket blomstrat i denna stad. Många universitet och högskolor har satt sina centra här för att tjäna folket i form av högre utbildning är berörda. Erbjuder en bekväm miljö för studenter för lärande, har staden genom institutioner som University of Toronto sett många excel i deras professionella kurser.

Sök bland doktorsprogram in Ontario i Kanada 2019

sökresultat funna Filter

PhD i utbildning (med fokus på utbildnings hållbarhet)

Nipissing University
Campusstudier Heltid Kontakt Skolan Kanada Toronto

Grounded i samband med ett post-modernt samhälle, och som inser vikten av flera perspektiv, detta Ph.D. Programmet i Utbildnings Hållbarhet kommer att förbereda studenter från en mängd olika områden.

Doktorand i information

University of Toronto Faculty of Information
Campusstudier Heltid 4 - 6 år September 2020 Kanada Toronto

Utrustade för att ta ledarroll i informations- och kunskapsbaserade miljöer, inklusive akademin. Doktorandprogrammet har avancerad vetenskaplig forskning på teoretisk grund av informationsstudier. I privata och offentliga institutioner tillämpar doktorn på yrkesutövningsfunktioner som forskning, systemanalys och design och administration.