PHDSTUDIES.SE

De mest populära PhD-programmen i Thunder Bay Kanada 2019

Tjänar en doktorsexamen kräver utökad studie och intensiv mental ansträngning. En doktorsexamen är en akademisk studie där man koncentrerar för fyra till sex år efter att ha fått din magisterexamen, och som leder, om det antas, till en doktorsexamen, den högsta akademiska examen.

Kanada är det bästa landet att fullfölja din högre utbildning om du är en interaktiv person. Nästan varje etnisk grupp är representerad i Kanada så det 'sa mångkulturellt samhälle. Språkbarriären är inte en fråga för utländska studenter som Kanada räknas som världens 's ledande inom språkutbildning.

Vanligen kallad den kulturella huvudstaden i Kanada, Thunder Bay är ett fantastiskt område att bedriva dina studier, och samtidigt känna sig hemma. Nästan alla kulturer är representerade här, alltså, genom att gå med lärosäten i staden, även om du är en utlänning kommer spetskompetens kommer att vara det mest sannolika utfallet.

Sök bland doktorsprogram i Thunder Bay i Kanada 2019

sökresultat funna Filter

Phd utbildnings

University of Windsor, Graduate
Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Kanada Windsor Thunder Bay + 1 fler

Genom de tre ämnesområden, Cognition och lärande, pedagogiskt ledarskap och Policy Studies, och sociala / kulturella / politiska sammanhang av utbildning, gemensamma Ph.D. i utbildningsvetenskap Programmet syftar till att främja vetenskaplig undersökning och produktion av ny kunskap inom ramen för en forskningskultur.