Doktorsprogram i Jordbruksnäring i Canterbury i Storbritannien

Hitta PhD-program i Jordbruksnäring 2018 i Canterbury i Storbritannien

Jordbruksnäring

En doktorsexamen eller doktorsexamen är en forskarutbildning akademiska grundexamen från universitet. När man uppnår en doktorsexamen han eller hon kan ofta refereras till som en läkare.

Slutföra en examen i Agribusiness ger kunskap om konsumenter, återförsäljare, marknadsförare, och primära producenter samt förmågan att hålla kedjan arbetar lönsamt.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Canterbury är en historisk katedral stad, och namnet betyder "Kent människor 's fäste ". Det är hem till fyra universitet och flera högskolor som täcker 25% av den vuxna befolkningen i Canterbury.

Be om information Doktorsprogram i Jordbruksnäring i Canterbury i Storbritannien 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Jordbruksnäring Storbritannien Canterbury.  Testa vår kategori PhD istället.

Sök efter liknande program här