11 PhD Program i Trieste, Italien for 2024

PhD Program i Trieste, Italien for 2024Filter
    • Trieste, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. Programmet i neurala och kognitiva vetenskaper (NCS) ger avancerad forskarutbildning inriktad på tvärvetenskaplig studie av centrala och perifera nervsystemet, sinnet / hjärnans system, kognition och på applikationer i kliniska, sociala, ergonomiska och idrottskontext.

    • Trieste, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Huvudsyftet med skolan är att förbereda forskare som är kapabla att utforma, bygga och karakterisera nanomaterial och nanostrukturerat material (NMS), verktyg och anordningar som möter de växande applikativa behoven, göra industriproduktionen mer effektiv, prisvärd och hållbar och möta växande behov i vårt samhälle, främja dess framsteg. Skolan är avsedd för forskare inom fysik, kemi, teknik, biologi, bioteknik, medicin, tandvård, apotek och läkemedelsteknik som syftar till att förvärva en hög nivå av tvärvetenskaplig förberedelse genom specifika kurser och seminarier som också täcker olika områden än sina egna specifika områden och genomföra forskningsprojekt inom ramen för samarbetet med (inter) nationella forskningsinstitutioner och industrier som inrättats av lärare och handledare av skolan.

    • Trieste, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. Kursen förbereder forskare med en hög vetenskaplig profil, kulturellt inriktad på tekniska applikationer. De kommer att kunna utveckla kunskap, nya metoder för utredning och design och forskningsverksamhet i offentliga eller privata organ, även med ledningskompetenser. Kursen är organiserad i två läroplaner: ”Informationsteknik” och ”Maskinteknik, marinarkitektur, energi och produktion”.

    • Trieste, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. Kursen förbereder kulturinriktade forskare och högvetenskapliga profilforskare till tekniska tillämpningar och gör det möjligt för dem att utveckla kunskap, nya metoder för undersökning, design och forskningsverksamhet i offentliga eller privata organ samt ledarskapskompetenser.

    • Trieste, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Det viktigaste resultatet av deras Ph.D. kommer att kunna utföra oberoende och innovativ forskning, utveckla ett kritiskt tänkande, förmåga att arbeta i en avancerad och internationell forskningsmiljö.

    • Trieste, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Det primära målet för Ph.D. Kurs i kemi är utbildningen för att få rätt kompetens inom kemiområdet, för att bedriva en självständig och autonom forskningsverksamhet. Sådana färdigheter kommer att vara viktiga att spendera i många olika situationer och institutioner, särskilt offentliga forskningsinstitutioner (som universitet och forskningsinstitut) eller privata företag.

    • Trieste, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. Programmet inom molekylärbiomedicin syftar till att ge högre utbildning till unga universitetsexaminerade inom biomedicinska och vetenskapliga allmänna discipliner, för att förbereda dem för karriär inom grundläggande, klinisk eller translationell forskning inom molekylärmedicin, med särskild hänvisning till områdena molekylär onkologi, patofysiologi, molekylär genetik, biokemi, cellbiologi, regenerativ medicin och farmakologi.

    • Trieste, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. Kursen syftar till att förbereda välutbildade forskare som kan kritiskt hantera genomförandet av EU-och nationella bestämmelser om miljöanalys och autonomt utveckla forskningsverksamhet på miljöområdet.

    • Trieste, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Denna Ph.D. Kursen syftar till avancerad utbildning av studenter inom Jordens systemvetenskap genom ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt där specifika färdigheter integreras med modellerings- och beräkningsverktyg som gör det möjligt att effektivt hantera komplexa problem. Särskild uppmärksamhet ägnas åt interaktionerna mellan matematik, vetenskaplig databehandling, datavetenskap, vätskedynamik och jordvetenskap.

    • Trieste, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Syftet med doktorn i reproduktions- och utvecklingsvetenskaper är att tillhandahålla ett tvärvetenskapligt och, om möjligt, internationellt akademiskt yrkesutbildningsprogram, som syftar till att förbereda högkvalificerade forskare inom biomedicinska vetenskaper och särskilt inom moderns och nyfödda barns hälsområde .

    • Trieste, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Det allmänna pedagogiska syftet med "Samfundets, institutionernas och tankens historia. Från medeltida till modern historia "doktorand är enhetligt för alla läroplaner, även om olika teman och perspektiv utforskas beroende på det specifika intresseområdet.