PHDSTUDIES.SE

De mest populära PhD-programmen in Pisa Italien 2019/2020

En doktorsexamen eller doktorsexamen är en forskarutbildning akademiska grundexamen från universitet. När man uppnår en doktorsexamen han eller hon kan ofta refereras till som en läkare.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

Pisa är en vacker, lugn, trygg och ren stad nära floden. Detta gör den idealisk för att leva och studera. Universiteten i Pisa som universitetet i Pisa är kända för sin utbildning av god kvalitet och har rimliga studieavgifter.

Sök bland doktorsprogram in Pisa i Italien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Internationellt Ph.D program i tillväxt digital teknik

Scuola Superiore Sant'Anna
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Italien Pisa

Internationella Forskarskolan i Emerging Digital Technologies är en heltid, obligatorisk närvaro, treårigt bostadsprogram med mycket tvärvetenskaplig klang, som omfattar strukturerade kurser och övervakas forskning ger en ursprunglig avhandling diskuteras i en offentlig disputation.

Internationell Ph.D. Programmet agrobiodiversity

Scuola Superiore Sant'Anna
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Italien Pisa

Internationella Ph.D. Programmet agrobiodiversity syftar till förstärkning av mänskliga resurser resurser i användning och hantering av genetisk variation i jordbruks- och naturliga system, i syfte att förbättra hållbarheten jordbrukssystem och bevarande av genetiska resurser för välbefinnande nuvarande och framtida generationer.

Ph.D. programmet i BioRobotics

Scuola Superiore Sant'Anna
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Italien Pisa

Ph.D. program i BioRobotics syftar till att utbilda kompetenta forskare med potential att bli ledande inom detta område. Studenterna kommer att utbildas i en stimulerande och tvärvetenskaplig miljö, både genom höga nivå kurser och genom en krävande, kreativa och självständigt forskningsarbete.

Internationellt Ph.D program i nationalekonomi

Scuola Superiore Sant'Anna
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Italien Pisa

Den internationella Doktorsprogrammet i nationalekonomi är ett fyraårigt program avsett för högkvalificerade och motiverade studenter som vill förvärva forskning och analytiska färdigheter i det internationella forskarsamhället i nationalekonomi.

Internationell Ph.D. i management - innovation, hållbarhet och sjukvård

Scuola Superiore Sant'Anna
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Italien Pisa L'Aquila + 1 fler

Internationella Ph.D. i Management är uppdelad i två olika läroplaner: "Innovation, hållbarhet och sjukvård" och "förändring och komplexitet Management".

Ph.D. programmet i agrobiosciences

Scuola Superiore Sant'Anna
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Italien Pisa

Ph.D. Programmet "Agrobiosciences" är ett treårigt program som kännetecknas av en tvärvetenskaplig klang och utformad för högkvalificerade och motiverade studenter som vill förvärva forskning och analytiska färdigheter i det internationella forskarsamhället och att förvärva de kunskaper professionell akademisk forskning för att arbeta i myndigheter, finansiella institutioner, internationella organ, privata företag i nationalekonomi.

Ph.D. programmet i politiken, mänskliga rättigheter och hållbar utveckling

Scuola Superiore Sant'Anna
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Italien Pisa

Ph.D. Programmet "Politik, mänskliga rättigheter och hållbar utveckling" är ett treårigt bostadsområde program som kännetecknas av ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till ämnet och betoningen på aktuella problem som definierar skydd och främjande av mänskliga rättigheter.