PHDSTUDIES.SE

De mest populära PhD-programmen in Limerick Irland 2019/2020

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne.

Irland genomförde nyligen en lag som stadgar alla studerande inom universitetsutbildning för att ansöka om statliga lån för att låta dem nå sina högre akademiska drömmar. Första officiella språket är irländsk, även känd som iriska, men engelska (det andra officiella språket) används mer allmänt. Den nationella huvudstad är Dublin. Irland är känt för att fira Saint Patricks Day (17 mars) över hela världen.

Limerick Staden är känd för en god population av studenter som bedriver doktorand-och doktorsexamen inom humaniora och konst. UL University of Limerick är ett av de bästa universiteten i Irland.

Sök bland doktorsprogram in Limerick i Irland 2019/2020

sökresultat funna Filter

Strukturerad doktor i tillämpad lingvistik

Mary Immaculate College
Campusstudier Heltid 4 - 4 år September 2019 Irland Limerick

Kärnan pedagogiska princip i programmet är att det kommer att vara forskningsstyrt och kommer att innebära att engagera med spetsforskning inom en rad olika delområden av tillämpad lingvistik. Detta kommer att innebära att främja forskningsbaserat lärande genom att posera verkliga problem i samband med användning och språkinlärning.

PhD i utbildning (undervisat)

Mary Immaculate College
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Irland Limerick

Den strukturerade forskarutbildningen är ett fyraårigt strukturerat program som innebär kurser i forskningsmetoder, kärna och valfria disciplin specifika ...