Doktorsexamina i Internationell handel

Jämför PhD-program i Internationell handel

Internationell handel

Ph.d.-utbildningen är den högsta uppnåliga för alla studenter. Efter att ha avslutat denna specialexamen kommer du att vara en mästare på ditt område och redo att gå in i akademin. För att göra examen måste du slutföra en avhandling med hjälp av en expert från ditt område.

Vad är en doktorand i internationell handel? Internationell handel förbereder studenterna att analysera och hantera affärsplaner på internationell nivå. Många begrepp från ett traditionellt affärsprogram ingår som bokföring, marknadsföring, statistik, försäljning, administration och ekonomi. Förutom dessa ämnen utförs forskning typiskt också på de hinder som internationella företag står inför. Ett ökat fokus läggs på logistik och ett eller flera främmande språk studeras ofta.

Under ett doktorandprogram utvecklar eleverna en uppsättning färdigheter som hjälper dem att trivas i arbetsvärlden. För internationella handelsstudenter måste de vanligtvis få kommunikation, organisation och affärsförmåga för att avsluta sitt doktorandprogram framgångsrikt.

Medan du registrerar dig i ett doktorandprogram är det oftast dyrare än lägre nivåprogram, den exakta kostnaden varierar med många faktorer. Dessa variabler inkluderar landet och skolan du väljer att studera. Förvänta dig att betala i minst två år, men vanligtvis tre eller fyra.

Som doktorand är utexaminerade redo att komma in i universitetsvärlden. Det vanligaste karriärvalet hos dem som väljer att tjäna en doktorand är professor i högskolan. Det är också möjligt att bli forskare för att bidra till förståelsen av internationell handel. Andra karriärmöjligheter inkluderar företagskonsult eller analytiker, verkställande direktör, avdelningschef, logistikchef eller entreprenör.

För att komma igång på din resa mot att slutföra en doktorand, hitta ett program som uppfyller dina behov och passar ditt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Internationell handel.  Testa vår kategori DBA Internationell handel istället.
Internationell handel

Sök efter liknande program här