Doktorsexamina i Internationell handel

Jämför 2 PhD-program i Internationell handel

Internationell handel

Ph.d.-utbildningen är den högsta uppnåliga för alla studenter. Efter att ha avslutat denna specialexamen kommer du att vara en mästare på ditt område och redo att gå in i akademin. För att göra examen måste du slutföra en avhandling med hjälp av en expert från ditt område.

Vad är en doktorand i internationell handel? Internationell handel förbereder studenterna att analysera och hantera affärsplaner på internationell nivå. Många begrepp från ett traditionellt affärsprogram ingår som bokföring, marknadsföring, statistik, försäljning, administration och ekonomi. Förutom dessa ämnen utförs forskning typiskt också på de hinder som internationella företag står inför. Ett ökat fokus läggs på logistik och ett eller flera främmande språk studeras ofta.

Under ett doktorandprogram utvecklar eleverna en uppsättning färdigheter som hjälper dem att trivas i arbetsvärlden. För internationella handelsstudenter måste de vanligtvis få kommunikation, organisation och affärsförmåga för att avsluta sitt doktorandprogram framgångsrikt.

Medan du registrerar dig i ett doktorandprogram är det oftast dyrare än lägre nivåprogram, den exakta kostnaden varierar med många faktorer. Dessa variabler inkluderar landet och skolan du väljer att studera. Förvänta dig att betala i minst två år, men vanligtvis tre eller fyra.

Som doktorand är utexaminerade redo att komma in i universitetsvärlden. Det vanligaste karriärvalet hos dem som väljer att tjäna en doktorand är professor i högskolan. Det är också möjligt att bli forskare för att bidra till förståelsen av internationell handel. Andra karriärmöjligheter inkluderar företagskonsult eller analytiker, verkställande direktör, avdelningschef, logistikchef eller entreprenör.

För att komma igång på din resa mot att slutföra en doktorand, hitta ett program som uppfyller dina behov och passar ditt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Doktorsexamen I Handel Och Börs

Open University of Taras Shevchenko National University
Online Heltid 3 år January 2019 Ukraina Kiev

Ett av de bästa universiteten i världen och 200 år gammal. Doktorsprogrammet i handel och börs på KNU OU ger kandidater lämplig utbildning i aktiemarknadens verksamhet. Studenter kan få tillgång till avancerade studier inom ekonomi, ekonomisk redovisning och matematik. Förutom att delta i kärnkurser som erbjuder finansiell synvinkel kan eleverna också lära sig om dataanalys och hur man fattar effektiva ekonomiska beslut samtidigt som man använder den senaste mjukvaran. Graden kommer att ge en koncentration på aktiemarknaderna. Detta är användbart för de kandidater som söker karriärer i företag som ständigt investerar i börser. [+]

Ett av de bästa universiteten i världen och 200 år gammal. De Doktorandprogram i handel och börs Erbjuds av affärsavdelningen bifogad till fakulteten för ekonomi vid Taras Shevchenko National University of Kyiv - Open University.

De huvudsakliga kurser som omfattas av denna läroplan är Trade and Exchange; Tillämpad ekonomi och hållbart företag.

Doktorsprogrammet i handel och börs på KNU OU ger kandidater lämplig utbildning i aktiemarknadens verksamhet. Studenter kan få tillgång till avancerade studier inom ekonomi, ekonomisk redovisning och matematik. Förutom att delta i kärnkurser som erbjuder finansiell synvinkel kan eleverna också lära sig om dataanalys och hur man fattar effektiva ekonomiska beslut samtidigt som man använder den senaste mjukvaran. Graden kommer att ge en koncentration på aktiemarknaderna. Detta är användbart för de kandidater som söker karriärer i företag som ständigt investerar i börser.... [-]


Doktorsexamen I Handel Och Logistik

Open University of Taras Shevchenko National University
Online Heltid 3 år January 2019 Ukraina Kiev

Ett av de bästa universiteten i världen och 200 år gammal. Doktorsprogrammet inom handel och logistik erbjuds gemensamt av affärsavdelningen och fakultetsnämnden för ekonomisk och miljövetenskap vid Taras Shevchenko National University of Kyiv - Open University. Enligt statistiken från Världshandelsorganisationen handlas nästan en tredjedel av de varor som produceras i världen internationellt. Internationell handel har gått för att bli ett kraftfullt incitament för företagstillväxt och förbättring av livets standard över hela världen. Den utgör en betydande del av bruttonationalprodukten i många utvecklade länder i världen. [+]

Ett av de bästa universiteten i världen och 200 år gammal. De Doktorsprogram i handel och logistik Erbjuds gemensamt av affärsavdelningen och fakultetsnämnden för ekonomisk och miljövetenskap vid Taras Shevchenko National University of Kyiv - Open University.

Enligt statistiken från Världshandelsorganisationen handlas nästan en tredjedel av de varor som produceras i världen internationellt. Internationell handel har gått för att bli ett kraftfullt incitament för företagstillväxt och förbättring av livets standard över hela världen. Den utgör en betydande del av bruttonationalprodukten i många utvecklade länder i världen.

Med doktorandutbildningen i handel och logistik vid Taras Shevchenko National University of Kyiv - Open University kommer kandidater att lära sig om hur logistik och internationell handel påverkar människors liv och hur instrumentella dessa discipliner kan vara för världens välstånd.... [-]