PHDSTUDIES

Jämför PhD-program i Internationell företagsverksamhet

En doktor i filosofi (PhD) är den mest populära doktorsexamen som är inriktad på avancerad forskning inom ett specialiserat ämnesområde. Studenter gör vanligtvis en avhandling innan de kallas "läkare".

Vad är en doktorsexamen i International Business Management? Programdeltagarna tar kurs på gruppdynamik, ekonomi, kvantitativa forskningsmetoder och ledning. Studenter kommer att lära sig om internationella affärer och strategier i ledningen, tillsammans med undervisning och forskningsmetoder. Typiska specialiseringar omfattar informationssystem, ekonomi, marknadsföring, redovisning och ledning. Kandidater har ofta möjlighet att näta inom fältet och till och med studera utomlands för ett verkligt internationellt perspektiv. Genomsnittlig tid i programmet är tre till fyra år, men självstudier eller deltidsprogram kan ta upp till sju år.

Förvaltningsförmåga som lärs i klassrummet anpassar sig ofta bra inom den privata sektorn, regeringens sysselsättning och internationella organisationer. Ekonomiska och forskningsmässiga färdigheter gynnar studenter intresserade av att hantera personlig ekonomi, inklusive sina egna, och bistå i high-end beslutsfattande.

Med möjlighet till heltids-, deltids- och självstudierade program måste potentiella studenter undersöka programmet för att fastställa de därmed sammanhängande kostnaderna och den tid som spenderas i klassrummet. Det är också bra att fråga om typer av ekonomiskt stöd.

De flesta doktorandprogram förbereder forskare att undervisa i ett postkundligt klassrum eller genomföra forskning. Vissa studenter har flyttat bortom klassrummet för att arbeta inom företagssektorn som verkställande direktörer, affärsutvecklingsledare, ekonomiska forskare och ledande riskhanteringskonsulter. Förstå insatserna för internationell verksamhet kan öppna dörren för att arbeta med internationella organisationer som FN och Internationella valutafonden. Tillväxten av universitetsprofessorer förväntas fortsätta öka 2024, för de som är intresserade av en akademisk karriär.

Doktorandprogram erbjuds på campus, online eller till och med självstudier, beroende på program. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

1 Resultat i Internationell företagsverksamhet Filter

Självpaced PhD i International Business Management

ISM - International School of Management
PhD
Sep 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;7 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Vår doktorand utvecklar de forsknings- och undervisningsförmåga du behöver för att främja nya perspektiv och inspirera nästa generations affärsledare. Programmet förbereder er ...

Läs mer