PHDSTUDIES

Jämför 2 PhD-program i Innovation

En doktorand representerar den högsta akademiska prestationsnivå som någon student kan uppnå. Denna typ av program är utformat för att vara utgångspunkten för att arbeta som akademiker. Processen innefattar att skapa en avhandling, arbeta med en expert och tre till fyra års intensiv forskning.

Vad är en doktorand inom innovation? Innovation är ett mångsidigt studieområde, för vad exakt du forskar på dina personliga preferenser. Det är en del av affärsområdet, som vanligtvis är relaterad till marknadsföring och reklam. Studerande inom innovationsforskning nya strategier, tekniker och ibland tekniker som kan genomföras för att utveckla affärsmetoder. Hela fältet är dedikerat till att skapa spännande koncept för att göra företagets verksamhet mer effektiv, lönsam och framgångsrik.

Under processen att tjäna en doktorand inom innovation utvecklar eleverna en uppsättning färdigheter som kommer att gynna dem efter att de har examen. Dessa färdigheter inkluderar ledarskap och företagsadministration, organisatorisk och operativ ledning och utmärkta kommunikationsförmåga.

När du forskar på doktorandprogram för att anmäla dig, överväga avgifter och undervisning också. Skolan och programmet du väljer bestämmer kostnaden för inskrivning. Faktum är att landet du bor också kommer att spela en roll för att bestämma kostnaden.

Det finns många olika typer av karriärer möjliga med doktorand inom innovation. Denna typ av examen används traditionellt för att bli en professor eller forskare, men det är möjligt att skriva in vilken karriär du föredrar. Med en doktorsexamen i Innovation kan du vara en verkställande, konsult, finansiell eller operativ analytiker, entreprenör eller chef för alla affärsavdelningar. I vissa fall är det möjligt att hålla en av dessa positioner i takt med en professor eller forskarkarriär.

Bestäm om du vill skriva in ett lokalt, utländskt eller online doktorandprogram. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Innovation Filter

Doktorand i design

SDS - The Sustainable Design School
PhD
<
Heltid
<
3 år
Franska
Campusstudier

Under de år som ägnades åt sin forskning, Ph.D. kandidaten kommer att förvärva en hög kompetensnivå inom ett exakt område. Mervärdet av hans forskning är viktigast inom område ...

Läs mer

Doktor i entreprenörskap och innovation

University of Osijek Faculty of Economics
PhD
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Kroatisk
Campusstudier

Starta internationella mellan universitet tvärvetenskaplig forskarutbildning (doktorsavhandling) studie företagaranda och förnyelsearbete stimulerades av behovet för att skapa ...

Läs mer