PHDSTUDIES

Se PhD-program i Ingenjörsvetenskap på deltid i Förenade Arabemiraten 2021

En PhD kan variera beroende på på vilket universitet och i vilket land man tar den. De flesta som tar en PhD gör det för att de är intresserade av att bidra till den akademiska världen och är genuint intresserade av sitt ämnesområde.   

Ett ingenjörsprogram är ett bra sätt att upptäcka mer om teknikområdet och om ingenjörsvetenskap. Studenter får lära sig om ett specifikt tekniskt område eller om ingenjörsvetenskap i allmänhet och kan också studera faktiska tekniska problem och lösningar.

Förenade Arabemiraten, ibland helt enkelt kallas Emirates eller UAE är ett arabiskt land i sydöstra delen av den arabiska halvön vid Persiska viken och gränsar Oman i öster och Saudiarabien i söder, samt delar sjögränser med Qatar och Iran.

Kontakta skolor direkt Bästa doktorsprogrammen i Ingenjörsvetenskap på deltid i Förenade Arabemiraten 2021

2 Resultat i Ingenjörsvetenskap, Förenade arabemiraten Filter

Doktor i filosofi (doktorsexamen) i materialvetenskap och teknik

UAEU United Arab Emirates University
PhD
Aug 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Ph.D. program i materialvetenskap och teknik är utformat för att ge eleverna en bred och djup förståelse för materialvetenskap och teknik så att de får långa och fruktbara kar ...

Läs mer

Doktor i filosofi (doktorsexamen) i operativ och teknikhantering

MAS Education Institute
PhD
Sep 2021
Engelska
Campusstudier

Det primära målet för doktorsexamen i Operational and Technology Management-programmet i Lincoln University College är att förbereda kvalificerade studenter för karriärer inom ...

Läs mer