PHDSTUDIES

Hitta PhD-program i Ingenjörsstudier 2021 i Canterbury i Storbritannien

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne.

Förbättringar som gjorts när det gäller verktyg, strukturer och maskiner kan vi till stor del tacka ingenjörer för. Ingenjörer kombinerar kreativitet med matematik och annan kunskap och resultatet vi ser är olika innovationer.  

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Canterbury är en historisk katedral stad, och namnet betyder "Kent människor 's fäste ". Det är hem till fyra universitet och flera högskolor som täcker 25% av den vuxna befolkningen i Canterbury.

Be om information Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Canterbury i Storbritannien 2021

1 Resultat i Ingenjörsstudier, Canterbury Filter

Doktorsexamen i elektronisk teknik

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelska
Campusstudier

Skolan för teknik och digital konst erbjuder forskarledda grader inom ett brett spektrum av forskningsdiscipliner, relaterade till elektronisk, kontroll och informationsteknik ...

Läs mer