PHDSTUDIES

Se PhD-program i Ingenjörsstudier på deltid i Portugal 2021

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne.

Ingenjörskonst och teknologi är ett område som fokuserar på den praktiska tillämpningen av tekniska principer. På detta område studerar man konceptuella element och designelement inom teknik samt hur de används i den teknologiska utvecklingen.

Portugal är ett av de varmaste europeiska länder. Högskoleutbildningar är mycket prisvärd. I själva verket Portugal har en av de lägsta levnadskostnader för studenter. Njut av de fantastiska stränderna i Algarve eller de gamla historiens vingslag i huvudstaden Lissabon.

Kontakta skolor direkt Bästa doktorsprogrammen i Ingenjörsstudier på deltid i Portugal 2021

2 Resultat i Ingenjörsstudier, Portugal Filter

Informatik Ph.D.

Universidade de Évora
PhD
<
Heltid
<
3 år
Portuguese (Portugal)
Campusstudier

Forskarutbildningen i datavetenskap syftar till att utveckla kompetens, färdigheter och avancerade metoder i datorforskningen.

Läs mer

PhD i strukturell materialteknik

Atlântica
PhD
<
Heltid
<
Deltid
Portugisiska
Campusstudier

Den 3: e cykeln i konstruktionsmaterial strävar efter att genom en vetenskaplig och praktisk forskningsinriktning tillhandahålla en gedigen, avancerad och uppdaterad utbildnin ...

Läs mer