Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Drammen i Norge

Hitta PhD-program i Ingenjörsstudier 2018 i Drammen i Norge

Ingenjörsstudier

En PhD kan variera beroende på på vilket universitet och i vilket land man tar den. De flesta som tar en PhD gör det för att de är intresserade av att bidra till den akademiska världen och är genuint intresserade av sitt ämnesområde.   

Ingenjörskonst och teknologi är ett område som fokuserar på den praktiska tillämpningen av tekniska principer. På detta område studerar man konceptuella element och designelement inom teknik samt hur de används i den teknologiska utvecklingen.

Norge (Norge) är den västligaste, nordligaste - och faktiskt den östligaste - av de tre skandinaviska länderna. Norge är känt för sin fantastiska och omväxlande natur. Fjordarna i västra delen av landet är långa smala vikar, flankerad på vardera sidan av höga berg där havet tränger långt in i landet. Det yttersta ansvaret för utbildningen ligger hos det norska utbildningsdepartementet och forskning.

Drammen sägs vara en industristad i Buskerud län Norge. Staden underverk i att producera bra forskare från olika läroanstalter. Detta är den bästa platsen för avancerad utbildning i scenkonst och forskning.

Be om information Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Drammen i Norge 2018

Läs Mer

Phd I Nautiska Verksamheter - Gemensam Examen

University College of Southeast Norway
Campusstudier Heltid Deltid January 2018 Norge Porsgrunn Drammen Rauland + 2 fler

[+]

[-]