Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Drammen i Norge

Hitta PhD-program i Ingenjörsstudier 2018 i Drammen i Norge

Ingenjörsstudier

En PhD kan variera beroende på på vilket universitet och i vilket land man tar den. De flesta som tar en PhD gör det för att de är intresserade av att bidra till den akademiska världen och är genuint intresserade av sitt ämnesområde.   

Ingenjörskonst och teknologi är ett område som fokuserar på den praktiska tillämpningen av tekniska principer. På detta område studerar man konceptuella element och designelement inom teknik samt hur de används i den teknologiska utvecklingen.

Norge (Norge) är den västligaste, nordligaste - och faktiskt den östligaste - av de tre skandinaviska länderna. Norge är känt för sin fantastiska och omväxlande natur. Fjordarna i västra delen av landet är långa smala vikar, flankerad på vardera sidan av höga berg där havet tränger långt in i landet. Det yttersta ansvaret för utbildningen ligger hos det norska utbildningsdepartementet och forskning.

Drammen sägs vara en industristad i Buskerud län Norge. Staden underverk i att producera bra forskare från olika läroanstalter. Detta är den bästa platsen för avancerad utbildning i scenkonst och forskning.

Be om information Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Drammen i Norge 2018

Läs Mer

PhD I Nautiska Verksamhet - Gemensam Examen

University College of Southeast Norway
Campusstudier Heltid Deltid January 2018 Norge Porsgrunn Drammen Rauland + 2 fler

Forskarutbildningen utbildar kvalificerade kandidater för forskning, undervisning, spridning och innovationsverksamhet och andra aktiviteter där det finns ett krav på vetenskaplig insikt och en operativ havs fokus. [+]

Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Drammen i Norge. PhD i nautiska Operations - Gemensamt Degree Om programmet Forskarutbildningen i nautiska Operations är en gemensam examen mellan Högskolan i sydöstra Norge (HSN) Stord / Haugesund Högskola (HSH) Norges teknisk-naturvetenskapliga universitet, Ålesund (NTNU) Arctic University of Norge (UIT) Forskarutbildningen utbildar kvalificerade kandidater för forskning, undervisning, spridning och innovationsverksamhet och andra aktiviteter där det finns ett krav på vetenskaplig insikt och en operativ havs fokus. Implementering av komplexa nautiska verksamhet idag kräver tvärvetenskaplig och varierad kompetens, inklusive forskning expertis, för säker och effektiv planering, genomförande och utvärdering av nautiska verksamhet. akademiska innehåll Nautiska verksamhet består av två områden: Nautisk, som omfattar navigering, manövrering och transport av flytande farkoster, och operationer, vilket tyder på att forskarutbildningen kommer att fokusera på tillämpad forskning för att stödja, förbättra och utveckla de aktiviteter som genomförs. Den operativa perspektiv omfattar både strategiska, taktiska och operationella aspekter. Strategisk nivå, inklusive att välja typ och storlek av en flotta av fartyg. Taktiska aspekter om utformning av individuella fartyg, val av utrustning och personal. De operativa aspekterna innefattar planering, genomförande och utvärdering av nautiska verksamhet. Det kommer att bli en vanlig ämne som erbjuds på alla fyra institutioner. Ytterligare akademiska innehåll kommer att kopplas till fokusområden enskilda vid de fyra institutionerna: Maritime Organizational säkerhetsorganisation och brandsäkerhet och evakuerings Forskning vid HSH Maritime Operations och reglerteknik på UIT Maritime Human Factors tillsammans med Maritime Logistics och hamnverksamhet på HSN Maritima design och produktutveckling vid NTNU Forskarutbildningen består av: Den akademiska utbildning komponent (30... [-]