107 PhD Program i Ingenjörsstudier i Nordamerika for 2024

PhD Program i Ingenjörsstudier i Nordamerika for 2024Filter
    • Orlando, Amerikas förenta stater

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Optik- och fotonik-doktorandprogrammet ger utbildning av högsta kvalitet inom optisk vetenskap och teknik, så att studenterna kan bedriva vetenskaplig, grundläggande och tillämpad forskning, samtidigt som de hjälper till med utvecklingen av Floridas och landets teknikbaserade industrier.

    • Honolulu, Amerikas förenta stater
    • Online USA

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Programmet för elektroteknik (D.Sc, Ph.D.) är utformat för att främja den professionella utvecklingen av erfarna elektrotekniker och proffs inom den elektriska arenan genom att utöka sina elektriska kunskaper och förse dem med bred forskning och processelektriska färdigheter, vilket möjliggör dem att ge ett viktigt ledarskapsbidrag till sina valda fält.

    • St. Louis, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Doktorsexamen i ingenjörsprogrammet vid Saint Louis UniversityHögskolan för naturvetenskap och teknik fokuserar på ett specifikt forskningsämne. Studenterna förväntas bedriva original akademisk forskning som kulminerar i en avhandling och peer-reviewed publikationer. Ytterligare kurser relaterade till det valda forskningsområdet krävs också.

    • Auburn, Amerikas förenta stater

    Heltid

    6 år

    På Campus

    Engelsk

    Förvärva en doktorsexamen examen kommer att förse studenter med avancerad teknisk kunskap och färdigheter inom maskinteknik genom kursarbete, oberoende kreativ forskning och kommunikation som krävs för att söka karriärmöjligheter i branschen, nationella laboratorier eller akademi.

    • Urbana, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. i Materials Science and Engineering-programmet riktar sig till studenter som hoppas kunna göra en forskarkarriär inom akademiker, industri eller nationella labb. Vår läroplan är flexibel och lätt att skräddarsy för att stödja forskning inom alla materialområden och individuella intressen.

    • Tlaquepaque, Mexiko

    Heltid

    6 terminer

    På Campus

    Spanska

    ITESOs doktorsexamen i teknikvetenskap främjar utbildningen av ingenjörer som utvecklar forskningsprojekt med industrin, för att öka den vetenskapliga-tekniska kapaciteten i regionen, gynna ekonomisk utveckling, sysselsättningsmöjligheter, social välfärd och hållbarhet.

    • Storrs, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    PhD i ingenjörsutbildning. Medan det har pågått extraordinär ingenjörsutbildning på UConn sedan 1916, är området ingenjörsutbildning dess akademiska studie. En Ph.D. i ingenjörsutbildning från UConn kommer att förbereda studenter med de färdigheter och kompetenser som behövs för att bedriva utbildning av hög kvalitet inom ramen för ingenjörsprogram på både för- och eftergymnasial nivå.

    • Stillwater, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Oklahoma State University Fire and Emergency Management Administration-program är ett av de äldsta programmen i landet. Studenter får en överlägsen akademisk erfarenhet av att förbereda yrkesverksamma för ledande positioner inom de kritiska serviceyrkena brand och räddning.

    • Fargo, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Studenter inom industri- och tillverkningsteknik en Ph.D. program vid North Dakota State University har en möjlighet att bedriva forskning i utvecklingen av teoretiska begrepp och industriella system.

    • Dallas, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Civil and Environmental Engineering (CEE) vid SMU har en lång tradition av excellens i att tjäna människor och samhälle. Idag fortsätter vi denna tradition genom att utveckla grundläggande och tillämpade teknologier som har en inverkan på människors liv.

    • Melbourne, Amerikas förenta stater

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Studenter i Florida Techs doktorandprogram upplever en intim inlärningsmiljö där professorer mentor och samarbetar med studenter som proffs. Klassstorlekarna är små och miljön främjar innovativt, självständigt tänkande för att utveckla akademiker som är positionerade för ledarskap.

    • Greensboro, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Doctor of Philosophy (Ph.D.) i Industrial and Systems Engineering (ISE) programmet förbereder studenter för framgångsrika karriärer som lärare, forskare och ledare inom akademi, industri och offentlig sektor. Programmet betonar färdigheter i systemteknik, samarbete och engagemang som är avgörande för att ta itu med morgondagens komplexa samhällsproblem. ISE doktorander tar itu med dessa problem i en stödjande miljö som arbetar med nationellt erkänd fakultet.

    • Rochester, Amerikas förenta stater

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Doktorandprogrammet för maskinteknik och industriteknik ger akademiker med ett djup kunskap inom maskinteknik eller industriteknik samtidigt som de tillåter studenter att delta i banbrytande, tvärvetenskaplig forskning. Den flexibla läroplanen uppmuntrar studenter att få domänspecifika kunskaper från kurser som erbjuds i högskolans portfölj av ingenjörsprogram. Läroplanen, tillsammans med kunskapsdjupet inom maskintekniska eller industriella teknikdiscipliner, skapar akademiker som är redo att ta itu med världens mest pressande samhälls- och industriutmaningar. Programmet utvecklar forskare i världsklass som kan dra nytta av de mest lovande upptäckterna och innovationerna för att utveckla tvärvetenskapliga lösningar för verkliga utmaningar.

    • Richardson, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. i Telecommunications Engineering-programmet erbjuder intensiv förberedelse inom design, programmering, teori och applikationer. Utbildning ges för både akademiskt orienterade studenter och studenter med yrkesmässiga mål inom affärs-, industri- och statliga yrken som kräver avancerad kunskap om telekommunikation, nätverksteori och teknik.

    • Arlington, Amerikas förenta stater

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. programmet i materialvetenskap och teknik är utformat för att ge den mest avancerade förståelsen för materialvetenskap och teknik och relevanta färdigheter. Programmets tvärvetenskapliga karaktär gör det möjligt för studenter att driva forskningsmöjligheter inom olika områden och en framgångsrik karriär inom ett brett spektrum av avancerade branscher eller akademi som ledare.