Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Lilongwe i Malawi

Hitta PhD-program i Ingenjörsstudier 2018 i Lilongwe i Malawi

Ingenjörsstudier

En doktorsexamen eller doktorsexamen är en forskarutbildning akademiska grundexamen från universitet. När man uppnår en doktorsexamen han eller hon kan ofta refereras till som en läkare.

Förbättringar som gjorts när det gäller verktyg, strukturer och maskiner kan vi till stor del tacka ingenjörer för. Ingenjörer kombinerar kreativitet med matematik och annan kunskap och resultatet vi ser är olika innovationer.  

Malawi, officiellt Republiken Malawi, är en stat i sydöstra Afrika som tidigare var känd som Nyasaland. Det gränsar till Zambia i nordväst, Tanzania till nordost, och Moçambique i öster, söder och väster. Malawi 's största högskoleutbildning struktur närvarande är University of Malawi.

Lilongwe är känd för att hysa de bästa pedagogiska institutioner Malawi. Det finns många välrenommerade universitet som University of Malawi, Malawi Institute of Management och Lilongwe Technical College.

Be om information Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Lilongwe i Malawi 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Ingenjörsstudier Malawi Lilongwe.  Testa vår kategori PhD istället.

Sök efter liknande program här