Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Dalian i Kina

Hitta PhD-program i Ingenjörsstudier 2018 i Dalian i Kina

Ingenjörsstudier

Tjänar en doktorsexamen kräver utökad studie och intensiv mental ansträngning. En doktorsexamen är en akademisk studie där man koncentrerar för fyra till sex år efter att ha fått din magisterexamen, och som leder, om det antas, till en doktorsexamen, den högsta akademiska examen.

Ingenjörskonst och teknologi är ett område som fokuserar på den praktiska tillämpningen av tekniska principer. På detta område studerar man konceptuella element och designelement inom teknik samt hur de används i den teknologiska utvecklingen.

Den Kina högre utbildning för ett par år har röstats fram som en av de bästa bland de asiatiska länderna. Detta land har över 150 både offentlig och privat ägda universitet distribution på alla provinser i Kina. Den högre utbildningen är forskningsbaserade.

Be om information Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Dalian i Kina 2018

Läs Mer

PhD in Textile Science & Engineering

Dalian Polytechnic University
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Kina Dalian

[+]

Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Dalian i Kina. Kinesiska regeringen Scholarship: Enligt "Åtgärder av kinesiska regeringen Scholarship Status" Dalian kommunstyrelsen stipendium: 15,000RMB / år DPU andra klassens stipendium: 2,000RMB / år DPU tredje klassens stipendium: 1,000RMB / år Individuell Stipendium för Aktiviteter: 500RMB / år [-]

PhD in Light Industrial Technology & Engineering

Dalian Polytechnic University
Campusstudier Heltid September 2018 Kina Dalian

[+]

Rekommendationerna från två professorer eller docenter En kopia av pass " [-]

PhD in Food Science & Engineering

Dalian Polytechnic University
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Kina Dalian

[+]

Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Dalian i Kina. Två rekommendationsbrev från professorer Passerar DPU Admission Examination DPU Förstklassig stipendium: 3,000RMB / år DPU andra klassens stipendium: 2,000RMB / år DPU tredje klassens stipendium: 1,000RMB / år Individuell Stipendium för Aktiviteter: 500RMB / år [-]