Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Rimouski i Kanada

Hitta PhD-program i Ingenjörsstudier 2018 i Rimouski i Kanada

Ingenjörsstudier

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.

Ämnet "teknik" använder både matematik, naturvetenskap och kreativitet på ett sätt som resulterar i uppfinningar som förbättrar människors liv i alla samhällsskikt och i alla yrkesområden.

Om du funderar på någon högre utbildning som kommer att påverka ditt liv positivt samtidigt ge dig praktiska kunskaper och färdigheter, då Kanada 's utbildningssystem är vad du behöver. Resor till Kanada för din utbildning kommer att göra dig uppskatta kreativitet och innovation av föreläsarna i dessa högre utbildningsanstalter.

Be om information Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Rimouski i Kanada 2018

Läs Mer

PhD I Teknisk

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Doktorsexamen i ingenjörs syftar till att utbilda specialister som kan utforma och självständigt utföra ett program för forskning som främjar kunskapsläget inom verkstads av fysiska system och industriella processer. [+]

Doktorsexamen i ingenjörs syftar till att utbilda specialister som kan utforma och självständigt utföra ett program för forskning som främjar kunskapsläget inom verkstads av fysiska system och industriella processer.

Detta program erbjuds av UQAR förlängning enligt ett avtal med UQAC.

publik

Doktorsexamen i ingenjörs kommer att behandla:

kandidater som lutar mot en karriär inom forskning eller teknisk utbildning; inklusive ingenjörer som arbetar i processindustrin och behöver, som en del av sin funktion, omfattande utbildning inom forskning och utveckling.

Programstruktur

Doktorsexamen i ingenjörs innebär att skriva en avhandling av 72 krediter på ett ämne av konstruktion av fysiska system och industriella processer.... [-]