Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Rimouski i Kanada

Hitta PhD-program i Ingenjörsstudier 2018 i Rimouski i Kanada

Ingenjörsstudier

En filosofie doktorsexamen, är kort Ph.D en avancerad akademisk examen tjänat på olika områden, vilket innebär stora intressen och prestationer inom forskningen.

Ingenjörskonst och teknologi är ett område som fokuserar på den praktiska tillämpningen av tekniska principer. På detta område studerar man konceptuella element och designelement inom teknik samt hur de används i den teknologiska utvecklingen.  

Kanadensare lägger stor vikt vid att lära, och har utvecklat en förstklassig utbildningssystem med hög standard. Inte bara ger Kanada en säker, ren miljö, men det har konsekvent rankats som en av världens bästa platser att leva i termer av livskvalitet av FN.

Be om information Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Rimouski i Kanada 2018

Läs Mer

PhD I Teknisk

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Doktorsexamen i ingenjörs syftar till att utbilda specialister som kan utforma och självständigt utföra ett program för forskning som främjar kunskapsläget inom verkstads av fysiska system och industriella processer. [+]

Doktorsexamen i ingenjörs syftar till att utbilda specialister som kan utforma och självständigt utföra ett program för forskning som främjar kunskapsläget inom verkstads av fysiska system och industriella processer.

Detta program erbjuds av UQAR förlängning enligt ett avtal med UQAC.

publik

Doktorsexamen i ingenjörs kommer att behandla:

kandidater som lutar mot en karriär inom forskning eller teknisk utbildning; inklusive ingenjörer som arbetar i processindustrin och behöver, som en del av sin funktion, omfattande utbildning inom forskning och utveckling.

Programstruktur

Doktorsexamen i ingenjörs innebär att skriva en avhandling av 72 krediter på ett ämne av konstruktion av fysiska system och industriella processer.... [-]