Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Ottawa i Kanada

Hitta PhD-program i Ingenjörsstudier 2018 i Ottawa i Kanada

Ingenjörsstudier

En filosofie doktorsexamen, är kort Ph.D en avancerad akademisk examen tjänat på olika områden, vilket innebär stora intressen och prestationer inom forskningen.

Studenter inom ingenjörsvetenskap får en utbildning som bygger på både teknik och teknologi. Ingenjörer använder tekniska konstruktionsprinciper i teknologiska tillämpningar för att utveckla teknologi som kan användas för att lösa praktiska problem.

Kanadensare lägger stor vikt vid att lära, och har utvecklat en förstklassig utbildningssystem med hög standard. Inte bara ger Kanada en säker, ren miljö, men det har konsekvent rankats som en av världens bästa platser att leva i termer av livskvalitet av FN.

Ottawa är erkänd som en av de bäst utbildade städerna i Kanada. Nästan hälften av befolkningen har examen från olika universitet och högskolor. Den huvudsakliga högre utbildning institution-universitetet i Ottawa och Carleton University har bidragit till detta både direkt och indirekt.

Be om information Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Ottawa i Kanada 2018

Läs Mer

Ingenjörsdoktorandprogram (PhD)

Carleton University, Faculty of Engineering and Design
Campusstudier Heltid 3 - 5 år September 2018 Kanada Ottawa

Carleton erbjuder enastående forskarutbildningen, fantastiska möjligheter till forskning, spännande praktikplatser och samarbeten med stödjande personal och lärare. [+]

Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Ottawa i Kanada. Carleton erbjuder enastående forskarutbildningen, fantastiska möjligheter till forskning, spännande praktikplatser och samarbeten med stödjande personal och lärare. Våra tekniska och design forskarutbildning erbjuder utmärkt forskning och praktiska tillämpningar som rör ditt intresseområde. Ett antal av våra program är samarbete med universitetet i Ottawa genom våra Ottawa-Carleton gemensamma institut. (Beroende på vem du vill ha som din handledare, kan du använda antingen Carleton University eller University of Ottawa.) PhD Program lista: Mekanik och flygteknik Detta program erbjuds via Ottawa-Carleton institut för mekanik och flygteknik som kombinerar forsknings styrkor och resurser Carleton och University of Ottawa. Vi erbjuder två doktorer program på detta område: filosofie doktor Aerospace Engineering och doktorsexamen maskinteknik. Områden av specialisering Material- och tillverkningsteknik Aeronautical och rymdteknik biomedicinsk teknik Kontroller och Robotics Material- och tillverkningsteknik Hållfasthet och Design Termisk och Fluid Engineering anläggningsarbeten Vår anläggnings program erbjuds via Ottawa-Carleton institutet för Civil Engineering, som ger eleverna tillgång till professorer, kurser och anläggningar vid Carleton och University of Ottawa. Områden av specialisering Miljöteknik Brandteknik Geoteknik BYGGNADSKONST Transportteknik Teknisk vattenresurslära Elektroteknik och Datateknik Forskarutbildningen i elektroteknik och datorteknik erbjuds av Institutionen för system och datorteknik och Institutionen för elektronik vid fakulteten för teknik och design. Carleton har känt kompetens på området, som producerar högt kvalificerade akademiker att arbeta med projekt som sträcker sig från hög hastighet / hög frekvens kretsar till optisk fiber kommunikation till datorsystem och programvaruteknik. Våra erkända forskare arbetar inom områden som medicinsk teknik, data, elektroteknik, tekniska system och analysic, interaktiva... [-]