Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Ontario i Kanada

Hitta PhD-program i Ingenjörsstudier 2018 i Ontario i Kanada

Ingenjörsstudier

Tjänar en doktorsexamen kräver utökad studie och intensiv mental ansträngning. En doktorsexamen är en akademisk studie där man koncentrerar för fyra till sex år efter att ha fått din magisterexamen, och som leder, om det antas, till en doktorsexamen, den högsta akademiska examen.

Ingenjörskonst och teknologi är ett område som fokuserar på den praktiska tillämpningen av tekniska principer. På detta område studerar man konceptuella element och designelement inom teknik samt hur de används i den teknologiska utvecklingen.  

Om du funderar på någon högre utbildning som kommer att påverka ditt liv positivt samtidigt ge dig praktiska kunskaper och färdigheter, då Kanada 's utbildningssystem är vad du behöver. Resor till Kanada för din utbildning kommer att göra dig uppskatta kreativitet och innovation av föreläsarna i dessa högre utbildningsanstalter.

Högre utbildning i denna stad omfattar färdighetsträning och eftergymnasial utbildning regleras av olika myndigheter och respektive högre institutioner lärande. Regionen är så vänlig, och studenter från hela världen är välkomna att studera i dess olika högskolor och universitet.

Be om information Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Ontario i Kanada 2018

Läs Mer

Ingenjörsdoktorandprogram (PhD)

Carleton University, Faculty of Engineering and Design
Campusstudier Heltid 3 - 5 år September 2018 Kanada Ottawa

Carleton erbjuder enastående forskarutbildningen, fantastiska möjligheter till forskning, spännande praktikplatser och samarbeten med stödjande personal och lärare. [+]

Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Ontario i Kanada. Carleton erbjuder enastående forskarutbildningen, fantastiska möjligheter till forskning, spännande praktikplatser och samarbeten med stödjande personal och lärare. Våra tekniska och design forskarutbildning erbjuder utmärkt forskning och praktiska tillämpningar som rör ditt intresseområde. Ett antal av våra program är samarbete med universitetet i Ottawa genom våra Ottawa-Carleton gemensamma institut. (Beroende på vem du vill ha som din handledare, kan du använda antingen Carleton University eller University of Ottawa.) PhD Program lista: Mekanik och flygteknik Detta program erbjuds via Ottawa-Carleton institut för mekanik och flygteknik som kombinerar forsknings styrkor och resurser Carleton och University of Ottawa. Vi erbjuder två doktorer program på detta område: filosofie doktor Aerospace Engineering och doktorsexamen maskinteknik. Områden av specialisering Material- och tillverkningsteknik Aeronautical och rymdteknik biomedicinsk teknik Kontroller och Robotics Material- och tillverkningsteknik Hållfasthet och Design Termisk och Fluid Engineering anläggningsarbeten Vår anläggnings program erbjuds via Ottawa-Carleton institutet för Civil Engineering, som ger eleverna tillgång till professorer, kurser och anläggningar vid Carleton och University of Ottawa. Områden av specialisering Miljöteknik Brandteknik Geoteknik BYGGNADSKONST Transportteknik Teknisk vattenresurslära Elektroteknik och Datateknik Forskarutbildningen i elektroteknik och datorteknik erbjuds av Institutionen för system och datorteknik och Institutionen för elektronik vid fakulteten för teknik och design. Carleton har känt kompetens på området, som producerar högt kvalificerade akademiker att arbeta med projekt som sträcker sig från hög hastighet / hög frekvens kretsar till optisk fiber kommunikation till datorsystem och programvaruteknik. Våra erkända forskare arbetar inom områden som medicinsk teknik, data, elektroteknik, tekniska system och analysic, interaktiva... [-]