Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Al Mizhar (Dubai) i Förenade Arabemiraten

Hitta PhD-program i Ingenjörsstudier 2018 i Al Mizhar (Dubai) i Förenade Arabemiraten

Ingenjörsstudier

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

Studenter inom ingenjörsvetenskap får en utbildning som bygger på både teknik och teknologi. Ingenjörer använder tekniska konstruktionsprinciper i teknologiska tillämpningar för att utveckla teknologi som kan användas för att lösa praktiska problem.

Förenade Arabemiraten, ibland helt enkelt kallas Emirates eller UAE är ett arabiskt land i sydöstra delen av den arabiska halvön vid Persiska viken och gränsar Oman i öster och Saudiarabien i söder, samt delar sjögränser med Qatar och Iran.

Al Mizhar är en tätort som finns i de södra östra delarna av Dubai, i Förenade Arabemiraten. Dess namn betyder "The Blossom" och är hem för mer än 4000 invånare.

Be om information Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Al Mizhar (Dubai) i Förenade Arabemiraten 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Ingenjörsstudier Förenade arabemiraten På Mizhar (Dubai). Testa vår kategori PhD istället.

Sök efter liknande program här