Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Al Mizhar (Dubai) i Förenade Arabemiraten

Hitta PhD-program i Ingenjörsstudier 2018 i Al Mizhar (Dubai) i Förenade Arabemiraten

Ingenjörsstudier

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne.

Ingenjörsvetenskap och teknologi som studieämne är en kombination av teknisk teori och praktik. Studenter som studerar Ingenjörsvetenskap och teknologi lär sig att tillämpa olika tekniska koncept på vardagliga situationer i en mängd olika miljöer.

Utbildning i Förenade Arabemiraten har sina fördelar: sol, hav, sand, skattefria inkomster efter examen och några av de bästa universiteten i Gulf region.In Dessutom ett antal högt rankade universiteten baserade i andra länder har filial campus i UAE.

Al Mizhar är en tätort som finns i de södra östra delarna av Dubai, i Förenade Arabemiraten. Dess namn betyder "The Blossom" och är hem för mer än 4000 invånare.

Be om information Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Al Mizhar (Dubai) i Förenade Arabemiraten 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Ingenjörsstudier Förenade arabemiraten På Mizhar (Dubai). Testa vår kategori PhD istället.

or search for similar programs here