Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten

Hitta PhD-program i Ingenjörsstudier 2018 i Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten

Ingenjörsstudier

Den mest populära doktorsexamen är filosofie doktor eller doktorsexamen Doktorer och andra doktorsexamina studie förbereder doktoranden för att lansera nya planer som lägger till den gemensamma kunskapsbas fältet. Kandidater för och innehavare av doktorer söker ofta yrken som professorer och forskare, men många går också på att olika roller i de välgörande, offentliga och privata sektorn.

Processen att skapa och upprätthålla nya maskiner, strukturer och att använda matematik samt sociala, ekonomiska och vetenskapliga rön är känd som ingenjörsvetenskap. Det finns många underavdelningar inom ingenjörsvetenskap som handlar om allt från miljö till elektricitet.  

Förenade Arabemiraten, ibland helt enkelt kallas Emirates eller UAE är ett arabiskt land i sydöstra delen av den arabiska halvön vid Persiska viken och gränsar Oman i öster och Saudiarabien i söder, samt delar sjögränser med Qatar och Iran.

Abu Dhabi är huvudstaden i Förenade Arabemiraten och är känd för sin blandning av modern och gammal arkitektur.Staden är hem till några av de mest progressiva och prestigefyllda universitet i Mellanöstern

Be om information Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Ingenjörsstudier Förenade arabemiraten Abu Dhabi.  Testa vår kategori PhD Förenade arabemiraten istället.

Sök efter liknande program här