Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten

Hitta PhD-program i Ingenjörsstudier 2018 i Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten

Ingenjörsstudier

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

Ingenjörskonst och teknologi är ett område som fokuserar på den praktiska tillämpningen av tekniska principer. På detta område studerar man konceptuella element och designelement inom teknik samt hur de används i den teknologiska utvecklingen.

Förenade Arabemiraten är en federation av sju emirat på den östra sidan av den arabiska halvön, vid infarten till Persiska viken. Mycket av arbetskraften i UAE är utländska utlandsstationerade - därav landet 's befolkning makeup är så skiftande, med emiratiska medborgare är en minoritet i sitt eget land.

Staden Abu Dhabi rankas som den näst största i Förenade Arabemiraten värd en befolkning på nästan en miljon invånare. Det har tidigare varit rankad som den rikaste staden i världen och består av en unik skyline som matchar ingen annan. Den har en mängd olika högskolor inom.

Be om information Doktorsprogram i Ingenjörsstudier i Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Ingenjörsstudier Förenade arabemiraten Abu Dhabi. Testa vår kategori PhD istället.

or search for similar programs here