81 Deltid PhD Program i Ingenjörsstudier 2024

Deltid PhD Program i Ingenjörsstudier 2024Filter
    • Perth, Australien
    • Melbourne, Australien
    • + 2 more

    Heltid, Deltid

    36 månader

    På Campus

    Engelsk

    Utexaminerade från Doctor of Engineering (DEng) kommer att kunna ge originella och betydande bidrag till utveckling, tillämpning och utvärdering av professionell kunskap genom att engagera sig i praktiska problem av visat betydelse för deras anställningssammanhang och den bredare mängden ingenjörs- och teknisk kunskap .

    • Belfast, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    School of Electronics, Electrical Engineering and Computer Science (EEECS) syftar till att förbättra hur vi använder teknik inom kommunikation, datavetenskap, datorsystem, cybersäkerhet, kraftelektronik, intelligent styrning och många relaterade områden.

    • Hung Hom, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Hong Kong Polytechnic University (PolyU) strävar efter att vara ett innovativt universitet i världsklass med en stark känsla av socialt ansvar, driven av dess motto, "Att lära och att tillämpa, till gagn för mänskligheten". Universitetets orubbliga engagemang för spetskompetens har vunnit internationellt erkännande, konsekvent rankat bland de 100 bästa universiteten världen över.

    • Honolulu, Amerikas förenta stater
    • Online USA

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Programmet för elektroteknik (D.Sc, Ph.D.) är utformat för att främja den professionella utvecklingen av erfarna elektrotekniker och proffs inom den elektriska arenan genom att utöka sina elektriska kunskaper och förse dem med bred forskning och processelektriska färdigheter, vilket möjliggör dem att ge ett viktigt ledarskapsbidrag till sina valda fält.

  • Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Mekanik är ett av de fyra klassiska fysikområdena (optik, elektromagnetism och termodynamik är resten) och är naturligtvis en väsentlig del av all utbildning inom naturvetenskap och teknik. Den inkluderar alla delar av en industriell designprocess baserad på avancerad mekanisk analys av produktens beteende och funktionalitet.

    • Stillwater, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Oklahoma State University Fire and Emergency Management Administration-program är ett av de äldsta programmen i landet. Studenter får en överlägsen akademisk erfarenhet av att förbereda yrkesverksamma för ledande positioner inom de kritiska serviceyrkena brand och räddning.

    • Bucharest, Rumänien

    Heltid, Deltid

    3 år

    Blandad

    Engelsk, Franska

    Technical University of Civil Engineering i Bukarest (UTCB) är ett tekniskt universitet som utbildar specialister på högre utbildning (bachelor, magister och Ph.D.) inom områdena byggnadsteknik, byggnadsteknik, maskinteknik/teknisk utrustning och maskiner, Miljöteknik, Geodesic Engineering, Management and Engineering och Systems Engineering. UTCB är en del av European University for the Smart Sustainable Development of Urban Coastal Areas (EU-CONEXUS), som är en transnationell institution för högre utbildning och forskning. EU-CONEXUS är ett av de 17 "European University"-projekt som har valts ut av Europeiska kommissionen bland de 54 förslag som lämnats in för finansiering.

    • Richardson, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. i Telecommunications Engineering-programmet erbjuder intensiv förberedelse inom design, programmering, teori och applikationer. Utbildning ges för både akademiskt orienterade studenter och studenter med yrkesmässiga mål inom affärs-, industri- och statliga yrken som kräver avancerad kunskap om telekommunikation, nätverksteori och teknik.

    • Ostrava, Tjeckien

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    • Ma Liu Shui, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    Blandad

    Engelsk

    Hong Kong PhD Fellowship Scheme, som inrättades av Hong Kong Research Grants Council (RGC) 2009, syftar till att locka de bästa och ljusaste studenterna från hela världen för att fortsätta sina doktorandstudier i Hong Kong. Stipendiet ger ett månatligt stipendium på 26 600 HK$ (cirka 3 410 USD) och ett konferensresebidrag på 13 300 HK$ (cirka 1 700 USD) per år för pristagarna under högst tre år.

    • Ljubljana, Slovenien

    Deltid

    4 år

    Blandad

    Engelsk, Singalesiska, singalesiska

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Varför vår doktorsexamen i APU av forskningsprogrammet? Du kommer att tilldelas en grupp högt kvalificerade handledare; Brett utbud av senaste forskningsområden inom områdena datorer och företagsadministration; Vi har våra regelbundna forskningsseminarier, kollokvium och seminarier som underlättas av lokala och internationella akademiker och yrkesverksamma; Omfattande studenttjänsttjänster; Resursrika online-databaser.

    • Johannesburg, Sydafrika

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Syftet med examen är att utveckla en ingenjör med avancerade förmågor i att tillämpa grundläggande tekniska förvaltningsvetenskaper och/eller design och syntes, och relaterade principer oberoende av specifika ledningssystemproblem i samhället i stort.

    • Madrid, Spanien
    • Alcorcón, Spanien
    • + 3 more

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Spanska

    Doktorandprogrammet i industriell teknik föreslår forskarutbildning som bidrar till att främja utvecklingen av kompetens inom forskning och innovation inom området industriell teknik, produktionsteknik, kemiteknik, kemivetenskap och teknik, miljöteknik, miljövetenskap, teknik och energiteknik, Materialvetenskap och teknik, Maskinteknik, Elektroteknik, Biomedicinsk teknik och Elektronikteknik.

    • Cardiff, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Condensed Matter and Photonics (CMP) samlar forskare med kompletterande färdigheter för att dela kunskap och resurser, ge fokus och riktning för framtiden för vår fysikforskning och tillhandahålla utbildning för nästa generation.