PHDSTUDIES

Jämför PhD-program i Ingenjörsstudier i Cypern 2021

Man måste åstadkomma två saker när tjäna en doktorsexamen. Först måste man förstå ett visst ämne grundligt. Andra måste man mycket i kunskap om detta ämne.

Ingenjörskonst och teknologi är ett område som fokuserar på den praktiska tillämpningen av tekniska principer. På detta område studerar man konceptuella element och designelement inom teknik samt hur de används i den teknologiska utvecklingen.

Cypern har en subventionerad och studenter med barn högskoleutbildning. Den har tre offentliga och fyra privata universitet. De statliga universiteten är Cyperns universitet, Open University of Cyprus och Cyprus University of Technology. Landet har en internationell gemenskap därmed språkbarriären kanske inte vara en utmaning för eleverna.

De mest populära doktorsprogrammen i Ingenjörsstudier i Cypern 2021

2 Resultat i Ingenjörsstudier, Cypern Filter

PhD i data / datavetenskap

European University Cyprus
PhD
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Doktorsexamen i Data / datavetenskap ger framtida doktorer med nödvändiga kunskaper och färdigheter för att bli framgångsrika akademiker som visar en framstående forskning och ...

Läs mer

PhD i arbetarskydd och hälsa

European University Cyprus
PhD
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Forskarutbildningen i arbetarskydds syftar till att skapa en ny generation av hög nivå forsknings forskare. Programmet syftar till att kapitalisera på de befintliga traditione ...

Läs mer