66 PhD Program i Ingenjörsstudier i Asien for 2024

PhD Program i Ingenjörsstudier i Asien for 2024Filter
    • Be'er Sheva, Israel
    • Sde Boker, Israel

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. i Engineering Program som erbjuds av fakulteten för teknikvetenskaper är utformat för att ge ett grundläggande förhållningssätt till grundläggande tekniska principer med tonvikt på vetenskapliga metoder. Syftet med kurser och forskningsprojekt är att utveckla individer kapabla till kreativt arbete inom ingenjörsvetenskap och specialiseringsområden inom teknisk forskning och utveckling eller undervisning.

    • Jerusalem, Israel

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Engelsk

    Bioteknik är ett tvärvetenskapligt område som väver samman kunskaper om biologi, fysik, kemi och teknik för att skapa avancerade verktyg för studier av biologi eller medicinutövning. Detta snabbt växande fält ger en ny nivå av förståelse för biologiska system, allt från molekylär skala till hela organismer, genom att använda teknikbaserade analytiska och experimentella metoder.

    • Hung Hom, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Hong Kong Polytechnic University (PolyU) strävar efter att vara ett innovativt universitet i världsklass med en stark känsla av socialt ansvar, driven av dess motto, "Att lära och att tillämpa, till gagn för mänskligheten". Universitetets orubbliga engagemang för spetskompetens har vunnit internationellt erkännande, konsekvent rankat bland de 100 bästa universiteten världen över.

    • Hangzhou, Kina

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ingenjörshögskolan ägnar sig åt att flytta fram gränserna för forskning inom tillämpad vetenskap och att utveckla ny teknik som kan främja mänskligt välbefinnande och miljömässig hållbarhet. Ingenjörshögskolans Ph.D. i Electronic Science and Technology-programmet utbildar doktorander i banbrytande tvärvetenskaplig forskning och teknik och rekryterar aktivt topptalanger från hela världen.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Forskningsbidragsrådet (RGC) från HKSAR bjuder nu in ansökningar till" Hong Kong PhD Fellowship Scheme" 2023-2024. Studenter från hela världen kommer att rekryteras för att fortsätta sina doktorandstudier i Hong Kong. Systemet kommer att stödja studenter som valts ut genom öppen tävling.

    • 135號, Taiwan

    Heltid

    8 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Yuan Ze University erbjuder Doctor of Engineering program under College of Engineering, College of Informatik och College of Elektroteknik

    • Academic City, Förenade arabemiraten

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Engineering Doctorate (EngD) i konstruktion kombinerar avancerad teknisk och ledarutbildning med forskning på doktorandnivå i samarbete med en branschpartner / sponsor. Forskningsprojekt kommer att vara direkt relevanta för de strategiska planerna för din branschpartner och täcka ett brett spektrum av ämnen inom de sammanhängande och globalt kritiska områdena för konstruktion och teknik.

    • Ma Liu Shui, Hongkong

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Varje MPhil-student måste slutföra minst 4 forskarkurser med totalt 12 enheter, och måste registrera sig för den relevanta avhandlingsforskningskursen under varje termin under sin studieperiod. Varje MPhil-student måste lämna in en avhandling och klara det muntliga försvaret av avhandlingen för examen.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Varför vår doktorsexamen i APU av forskningsprogrammet? Du kommer att tilldelas en grupp högt kvalificerade handledare; Brett utbud av senaste forskningsområden inom områdena datorer och företagsadministration; Vi har våra regelbundna forskningsseminarier, kollokvium och seminarier som underlättas av lokala och internationella akademiker och yrkesverksamma; Omfattande studenttjänsttjänster; Resursrika online-databaser.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ett gemensamt forskarutbildningsprogram inom nanovetenskap och teknik, initierad av Vetenskaps-skolorna, kan erbjuda långsiktigt stöd till vår fortlöpande forskning och utbildning samt utveckling av teknik och kommersialisering. På grund av Nanoteknikens mångfagliga, mångfagliga karaktär kan dess forskning och utbildning bäst integreras i olika discipliner.

    • Dalian, Kina

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Kinesiska

    Ph.D. in Textile Science & Engineering

    • Chiayi City, Taiwan

    Heltid

    3 Veckor

    På Campus

    Engelsk

    Forskarutbildningen, som ger akademisk utbildning för studenter som syftar till att göra akademisk karriär inom elektroteknik vid högre utbildning eller forskningsinstitut, är skräddarsydd för att passa elevernas olika behov i deras framtida akademisk forskning. Med ledning av rådgivarna är kursplaner utformade för att bäst passa elevernas behov i sin framtida forskning riktning.

    • Hsinchu, Taiwan

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Förutom kunskapsbaserade kurser, är praktiska aktiviteter, odling av kreativitet och capstone kurser speciellt erbjuds i vår utbildning.

    • Nanjing, Kina

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    PhD i informations- och kommunikationsteknik

    • Kajang, Malaysia

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. program som erbjuds på KLIUC har en större betoning på forskning jämfört med magisterexamen och är inriktad mot att bemästra civilingenjörs kunskap som förberedelse för en högre karriärutveckling. Denna grad är