26 Deltid PhD Program i Ingenjörsstudier i Asien for 2024

Deltid PhD Program i Ingenjörsstudier i Asien for 2024Filter
    • Hung Hom, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Hong Kong Polytechnic University (PolyU) strävar efter att vara ett innovativt universitet i världsklass med en stark känsla av socialt ansvar, driven av dess motto, "Att lära och att tillämpa, till gagn för mänskligheten". Universitetets orubbliga engagemang för spetskompetens har vunnit internationellt erkännande, konsekvent rankat bland de 100 bästa universiteten världen över.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Varför vår doktorsexamen i APU av forskningsprogrammet? Du kommer att tilldelas en grupp högt kvalificerade handledare; Brett utbud av senaste forskningsområden inom områdena datorer och företagsadministration; Vi har våra regelbundna forskningsseminarier, kollokvium och seminarier som underlättas av lokala och internationella akademiker och yrkesverksamma; Omfattande studenttjänsttjänster; Resursrika online-databaser.

    • Ma Liu Shui, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    Blandad

    Engelsk

    Hong Kong PhD Fellowship Scheme, som inrättades av Hong Kong Research Grants Council (RGC) 2009, syftar till att locka de bästa och ljusaste studenterna från hela världen för att fortsätta sina doktorandstudier i Hong Kong. Stipendiet ger ett månatligt stipendium på 26 600 HK$ (cirka 3 410 USD) och ett konferensresebidrag på 13 300 HK$ (cirka 1 700 USD) per år för pristagarna under högst tre år.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Programmet Doktor i filosofi (Ph.D.) är utformat för dem som är intresserade av att bedriva en karriär inom avancerad industriell forskning och utveckling eller universitetsforskning och undervisning. Detta program betonar utbildning i originaltänkande och oberoende forskning. Studenter kan utforma sitt studieprogram för att passa deras intressen och behov.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Programmet Doktor i filosofi (Ph.D.) syftar till att utveckla och stärka studenternas färdigheter för att identifiera viktiga frågor relaterade till miljöteknik, att formulera ursprungliga forskningsplaner och metoder och att genomföra dessa planer och metoder för att producera resultat som är användbara för minska miljöföroreningar och främja miljövård och hållbar utveckling.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ett gemensamt forskarutbildningsprogram inom nanovetenskap och teknik, initierat av School of Science and Engineering, kan erbjuda långsiktigt stöd till vår pågående forskning och utbildning samt till utveckling av teknik och kommersialiseringsarbete. Doktorandprogrammet syftar till att hjälpa studenter att utveckla de färdigheter som behövs för att identifiera frågor relaterade till byggteknik och förmågan att formulera och föreslå lösningar på ett problem på ett självständigt sätt.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Det tvärvetenskapliga forskarutbildningen inom energiteknik vid Tekniska högskolan vid The Hong Kong University of Science and Technology ger långsiktigt stöd till vår fortlöpande utbildningsutbildning och snabbutvecklande forskning inom teknik i allmänhet. Ph.D. Programmet syftar till att hjälpa studenter att utveckla de färdigheter som behövs för att identifiera frågor relaterade till civilingenjör och förmåga att formulera och föreslå lösningar på ett problem på ett självständigt sätt.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Energiteknikforskningen täcker många områden, bland annat hållbar teknik, konventionell teknologi och energieffektivitet och bevarande. Det tvärvetenskapliga forskarutbildningen inom energiteknik vid Tekniska högskolan vid The Hong Kong University of Science and Technology ger långsiktigt stöd till vår fortlöpande utbildningsutbildning och snabbutvecklande forskning inom teknik i allmänhet.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. Programmet syftar till att utrusta studenterna med förmågan att identifiera och lösa akademiska och / eller verkliga problem kreativt. Doktorsexamen ges för slutförandet av obligatoriska kurser och en väsentlig originalavhandling.

    • Al Ain, Förenade arabemiraten

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Doktor i filosofi i kemiteknik (doktorsexamen i kemiteknik) ger studenterna en unik möjlighet att demonstrera innovation inom ett brett spektrum av kemitekniska forskningsområden. Ph.D. i kemiteknik examen tilldelas kandidater som framgångsrikt slutför ett program med avancerade kurser, kvalifikations- och forskningskrav och avhandling försvar.

    • Al Ain, Förenade arabemiraten

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. program i materialvetenskap och teknik är utformat för att ge eleverna en bred och djup förståelse för materialvetenskap och teknik så att de får långa och fruktbara karriärer som forskare. Programmets tvärvetenskapliga karaktär är idealiskt lämpad för att möta detta krav. Doktoranderna i materialvetenskap och teknikprogram drar nytta av den unika och breda kombinationen av fakultetsmedlemmar och forskningsanläggningar.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ett gemensamt forskarutbildningsprogram inom nanovetenskap och teknik, initierad av Vetenskaps-skolorna, kan erbjuda långsiktigt stöd till vår fortlöpande forskning och utbildning samt utveckling av teknik och kommersialisering. På grund av Nanoteknikens mångfagliga, mångfagliga karaktär kan dess forskning och utbildning bäst integreras i olika discipliner.

    • Hsinchu, Taiwan

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Förutom kunskapsbaserade kurser, är praktiska aktiviteter, odling av kreativitet och capstone kurser speciellt erbjuds i vår utbildning.

    • Kajang, Malaysia

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. program som erbjuds på KLIUC har en större betoning på forskning jämfört med magisterexamen och är inriktad mot att bemästra civilingenjörs kunskap som förberedelse för en högre karriärutveckling. Denna grad är

    • Al Ain, Förenade arabemiraten

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    College of Medicine and Health Sciences vid UAE University erbjuder ett doktorandprogram i biomedicinsk vetenskap och folkhälsa och arbetshälsa. Doktorandprogrammet innefattar att genomföra kurser under en period på upp till två år, följt av en omfattande undersökning som utvärderar bredden och djupet av studentens kunskaper om hans eller hennes disciplin, liksom studentens vetenskapliga potential. Att klara de omfattande undersökningsresultaten i att studenten rekommenderas att gå vidare till kandidatur följt av forskning och skrivning av en avhandling under ytterligare tre till högst fyra år.