Doktorsprogram i Industriteknik i Istanbul i Turkiet

Hitta PhD-program i Industriteknik 2018 i Istanbul i Turkiet

Industriteknik

Den mest populära doktorsexamen är filosofie doktor eller doktorsexamen Doktorer och andra doktorsexamina studie förbereder doktoranden för att lansera nya planer som lägger till den gemensamma kunskapsbas fältet. Kandidater för och innehavare av doktorer söker ofta yrken som professorer och forskare, men många går också på att olika roller i de välgörande, offentliga och privata sektorn.

Universiteten i Turkiet ger antingen två eller fyra års utbildning för grundutbildningen, medan forskarutbildningen varar i minst två år. Det finns cirka 820 högskolor i Turkiet inklusive 76 universitet med en total student registrering av över 1 miljon. Kvaliteten på utbildningen vid de turkiska universiteten varierar kraftigt, en del ge utbildning och resurser i nivå med internationellt kända skolor.

Mecidiyekoy är en av de stadsdelar i Şişli, Istanbul. Det är en av de mest framstående företagsledare kvartalen och även på grund av sitt läge, en viktig knutpunkt. Istanbul Cevahir, ligger i Mecidiyekoy, är det största köpcentret i Europa och en av de största i världen.

Be om information Doktorsprogram i Industriteknik i Istanbul i Turkiet 2018

Läs Mer

Doktor I Industriell

Kadir Has University
Campusstudier Heltid September 2018 Turkiet Istanbul

Den Ph.D. program i Industriell startas i 2015-2016 läsåret utöver det befintliga masterprogrammet. De moderna områden i studien i detta program inkluderar produktionsplanering och lagerstyrning, supply chain management, optimering, teknik ekonomi och kostnadsanalys, energiekonomi, analys elmarknaden katastrofhantering och transport, finansieringslösningar och applikationer, optimering inom hälso- och sjukvårdssystem, och beslutsstödsystem. [+]

Doktorsprogram i Industriteknik i Istanbul i Turkiet. Den Ph.D. program i Industriell startas i 2015-2016 läsåret utöver det befintliga masterprogrammet. De moderna områden i studien i detta program inkluderar produktionsplanering och lagerstyrning, supply chain management, optimering, teknik ekonomi och kostnadsanalys, energiekonomi, analys elmarknaden katastrofhantering och transport, finansieringslösningar och applikationer, optimering inom hälso- och sjukvårdssystem, och beslutsstödsystem. Kraven för en Ph.D. grad inkluderar 21 poäng av kurser i grundläggande discipliner, en icke-kredit seminarium passerar en examen inom området specialisering, föreslå och slutföra en avhandling, och ett framgångsrikt försvar av avhandlingen. Mediet är engelska. Varför ska jag välja detta program? Industriella ingenjörer strävar efter att designa, utveckla, hantering och hållbarhet system där resurser såsom råvaror, informationssystem, energiresurser, investeringar, utrustning, arbetskraft och tid används i samordning. Därför måste Industrial Engineers vara individer som har samordningsfunktioner, systematisk synvinkel, analytisk och kvantitativa kunskaper, och som är fyndiga livslånga lärande. Den ökande befolkningen och efterfrågan trots knappa resurser kräver en effektiv användning av dessa resurser. Den senaste utvecklingen inom kommunikation och globalisering möjliggjorde tillgång och efterfrågan att vara internationellt tillgängliga. Ett ökande antal studier på en effektiv användning av tillgängliga resurser har genomförts i industriell i enlighet med mottot att ”Ingenjörer göra saker, Industri Ingenjörer göra saker bättre.” Industrial Engineers arbetar i förbättring av ideella system med målet att producera högkvalitativa resultat till låg kostnad genom att utnyttja ingångarna effektivt och utmärka sig i områden som utveckling av alternativa produktionspolitik och samordning av tvärvetenskapliga projekt. Betydelsen av denna disciplin i olika branscher leder till hög sysselsättning... [-]