PHDSTUDIES

Hitta PhD-program i Industriell ekonomi i Nordamerika 2021

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

Industriområdet fokuserar på att designa, planera och optimera tillverknings- och produktionsprocesser. Kursen omfattar ämnen som fysik, kalkyl och statistik. Jobbmöjligheter finns inom sektorer som sträcker sig från sjukvård till logistik.

Förenta staterna ligger på kontinenten av Nordamerika. Det är det tredje största landet efter storlek i världen. Den har en relativt kort historia jämfört med andra världens nationer, har en av världens 's största ekonomier, och har en av världens ' s mest olika befolkningar.

Se alla doktorsprogram i Industriell ekonomi i Nordamerika 2021

1 Resultat i Industriell ekonomi, Nordamerika Filter

Doktorsexamen i industriell teknik

University of Texas Arlington
PhD
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Kandidatprogrammet inom industriell teknik är utformat för att ge studenten grundläggande kunskap inom olika områden inom industriell teknik och med möjlighet att betona i ett ...

Läs mer