PHDSTUDIES

Se PhD-program i Industriell ekonomi och förvaltning på deltid i Asien 2021

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

Studier i industriell ekonomi och förvaltning förbereder studenterna på en karriär inom näringslivet och byggbranschen. Genom att ta denna typ av examen kan studenterna få en djup förståelse för bästa praxis i branschen och för ingenjörsvetenskap, med inriktning på produktutveckling, produktion och industriteknik.

Som den största och folkrikaste världsdel i världen, består Asien av en mängd olika etniska grupper, kulturer, miljöer, ekonomi, historiska band och statliga system.

Kontakta skolor direkt Bästa PhD-program i Industriell ekonomi och förvaltning på deltid i Asien 2021

2 Resultat i Industriell ekonomi och förvaltning, Asien Filter

Professionell doktorsexamen i teknikledning

College of Engineering City University of Hong Kong
PhD
30 Aug 2021
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelska
Campusstudier

Detta program syftar till att utveckla studenternas kreativa tänkande genom att ta itu med viktiga strategiska industriprojekt och möta branschens specifika behov.

Läs mer

Doktor i filosofi (doktorsexamen) i operativ och teknikhantering

MAS Education Institute
PhD
Sep 2021
Engelska
Campusstudier

Det primära målet för doktorsexamen i Operational and Technology Management-programmet i Lincoln University College är att förbereda kvalificerade studenter för karriärer inom ...

Läs mer